Razer Junglecat: Ήρθε να μετατρέψει το κινητό σας σε Nintendo Switch

Junglecat, Razer Junglecat: Ήρθε να μετατρέψει το κινητό σας σε Nintendo Switch

Η Razer, ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου gaming περιφερειακού για το android τηλέφωνό σας, που ακούει στο όνομα Razer Junglecat και θυμίζει έντονα Nintendo Switch.

Το εν λόγω περιφερειακό πρόκειται για ένα σετ χειριστηρίων που προσαρμόζεται στα δεξιά και αριστερά της συσκευής σας, δημιουργώντας έτσι ένα γνώριμο setup που θυμίζει έντονα της πρόταση της Nintendo όσον αφορά την gaming βιομηχανία.

Το Razer Junglecat, υπόσχεται άμεση απόκριση με low latency σύνδεση Bluetooth καθώς είναι εξοπλισμένο με μια USB-C θύρα για την φόρτιση του. Με έναν πλήρη κύκλο φόρτισης η εταιρία ισχυρίζεται πως η μπαταρία διαρκεί περί των 100 ωρών ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε την ευαισθησία του δευτερεύοντος μοχλού μέσω του Razer Gamepad app για μεγαλύτερη ακρίβεια στις κινήσεις.

Junglecat, Razer Junglecat: Ήρθε να μετατρέψει το κινητό σας σε Nintendo Switch

Όσον αφορά τη συμβατότητα, το Razer Junglecat υποστηρίζει τρεις μεγάλες Android συσκευές, το Razer Phone 2, το Samsung Galaxy S10 Plus και το Huawei P30 Pro.
Με την εταιρία να υπόσχεται πως το περιφερειακό θα καταφθάσει σε περισσότερα κινητά τηλέφωνα.

Τέλος, τα χειριστήρια δεν προσφέρουν κάποια λειτουργία motion control ή δόνησης και είναι ήδη διαθέσιμη προς αγορά στην τιμή των €119.99.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2023 featured RAZER

CES 2023 – Leviathan V2 Pro: Η ηχόμπαρα της Razer προσαρμόζει τον ήχο 3D με βάση τη θέση του κεφαλιού σας

Η Razer αποκάλυψε την ηχόμπαρα για PC Razer Leviathan V2 Pro με beamforming τεχνολογία, η οποία διαθέτει κάμερα υπερύθρων που μπορεί να ανιχνεύσει πού βρίσκεται ο χρήστης σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζει τα 3D beams ήχου για να βελτιστοποιήσει τον ήχο που φτάνει στα αυτιά του.

Games PlayStation PlayStation 5 RAZER

Η Razer παρουσιάζει το χειριστήριό της για το PS5 – Δεν μοιάζει ιδιαίτερα όμορφο

Η Razer αποκάλυψε το δικό της επαγγελματικό χειριστήριο PS5 και δεν φαίνεται να εντυπωσιάζει το κοινό, είναι ογκώδες χειριστήριο με ιδιαίτερα υψηλή τιμή, κρύβει όμως μία εντυπωσιακή τεχνολογία.

Gear Gaming RAZER Tablet

Το Razer Edge είναι ένα ισχυρό tablet για παιχνίδια στο cloud

H Razer παρουσίασε ένα νέο Android tablet ειδικά κατασκευασμένο από την αρχή για gaming στο cloud, με την ονομασία Razer Edge και διατίθεται σε δύο παραλλαγές, ένα μοντέλο WiFi 400 $ και ένα μοντέλο 5G αποκλειστικό της Verizon.

Gear RAZER USB-C

Razer: Λανσάρει ανεμιστήρα ψύξης MagSafe RGB για τηλεφωνα Android και iPhone

Το “Razer Phone Cooler Chroma” είναι ένας ανεμιστήρας ψύξης συμβατός με MagSafe που τροφοδοτείται από USB-C, με φωτισμό Chroma RGB της Razer.