Resident Evil 4: Έρχεται remake το 2022;

, Resident Evil 4: Έρχεται remake το 2022;

Μόλις δέκα ημέρες έχουν περάσει από την κυκλοφορία του remake του Resident Evil 3 και έχουν αρχίσει, ήδη, οι φήμες για το επόμενο remake του γνωστού video game. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Capcom ετοιμάζει το remake του Resident Evil 4, με σκοπό να το κυκλοφορήσει σε δύο χρόνια από τώρα, δηλαδή το 2022.

Μάλιστα, λέγεται ότι αυτό θα γίνει στο M-Two Studio, του οποίου ηγείται ο πρώην CEO της εταιρείας εξέλιξης παιχνιδιών, Platinum Games, Τατσούγια Μινάμι, που βοήθησε και με το remake του RE3.

Επίσης, αναφέρεται πως ο βασικός σκηνοθέτης του RΕ4, Σίνγι Μικάμι, είναι απασχολημένος στην παρούσα φάση με το GhostWire: Tokyo, και ότι έδωσε ανεπίσημα την ευλογία του στην Capcom για την εξέλιξη του πρότζεκτ. Κάτι που ίσως να αποδεικνύει ότι μπορεί να είναι αληθινά τα δημοσιεύματα.

Όσο για το αυθεντικό Resident Evil 4, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2005 για το Nintendo GameCube, αλλά πολύ αργότερα βγήκαν εκδόσεις για PlayStation4, Xbox One (2016) και συσκευές Anroid (2013). Βέβαια, καμία εξ’ αυτών δεν αποτέλεσε remake του RE4, κάτι που αναμένεται να γίνει το 2022, αν ισχύσουν τα προαναφερθέντα δημοσιεύματα.

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι αυτά κάνουν λόγο και για την ύπαρξη μεγαλύτερης ομάδας και μεγαλύτερου προγράμματος για την εξέλιξη του remake του RE4 από τα remakes των Resident Evil 2 και 3 μαζί.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι για το 2021 φημολογείται πως θα οριστεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του Resident Evil 8, που αποτελεί το σίκουελ του RE7.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νωντας

Ενα απο τα κορυφαια παιχνιδια ολων των εποχων!!!Μακαρι να αλλαξουν ΜΟΝΟ τα γραφικα ηχο και τιποτα αλλο καθως ηταν τελειο!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.