Resident Evil 8: Έρχεται τον Απρίλιο του 2021, κυκλοφορεί και για Xbox One και PlayStation 4

Resident Evil 8, Resident Evil 8: Έρχεται τον Απρίλιο του 2021, κυκλοφορεί και για Xbox One και PlayStation 4

To Resident Evil 8 Village θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2021 και μάλιστα όχι μόνο next-gen, αλλά και για Xbox One και PlayStation 4. Οι πληροφορίες ήρθαν μέσω μίας γιγάντιας διαρροής για επερχόμενους τίτλους της Capcom και αναιρεί τη next-gen αποκλειστικότητα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Μάλιστα, στο έγγραφο που διέρρευσε αναγράφεται ότι η έκδοση για PlayStation 4 και Xbox One θα ανακοινωθεί λίγο πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού, ενώ περιμένουμε και demo για το Resident Evil 8, το οποίο θα κυκλοφορήσει αρχικά στις κονσόλες της Sony για τις δύο πρώτες εβδομάδες. Αν σας άρεσε το multiplayer mode του Resident Evil 3, φαίνεται πως η Capcom ετοιμάζει αντίστοιχο για τον επερχόμενο τίτλο, με κωδική ονομασία Dominion.

Δε γνωρίζουμε παραπάνω λεπτομέρειες για το multiplayer mode του παιχνιδιού, όμως αυτό που έχει αρκετό ενδιαφέρον είναι πως η Capcom ξεπέρασε τα οποιαδήποτε προβλήματα στην απόδοση του Resident Evil 8 για τα Xbox One και PlayStation 4, οπότε ακόμα και όχι δεν αναβαθμίσουν άμεσα θα μπορέσουν να παίξουν το νέο τίτλο της σειράς. Να θυμίσουμε πως μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μόνο για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.