Review, Onechanbara Bikini Samurai Squad

Καυτά κορίτσια και ζόμπι: ένας συνδυασμός που οι απανταχού gamers θα ήθελαν να είχαν στις οθόνες τους λίγο παραπάνω. Το Onechanbara υπόσχεται ακριβώς αυτό. Ημίγυμνες θεές που και νεκρούς ανασταίνουν με τα αλαβάστρινα κορμιά τους, να στέλνουν τους εν λόγω αναστημένους, πίσω στο χώμα. Προσωπικά όταν διαπίστωσα το θέμα του παιχνιδιού είπα από μέσα μου ένα μεγάλο «ΩΧ!». Για ελάτε να δείτε γιατί είχα δίκιο… θα έχει τσιτσί και κοκό…

, Review, Onechanbara Bikini Samurai Squad

Το Oneechanbana: Bikini Samurai Squad μας λέει την ιστορία της Aya, της αδερφής της Saki (όχι Rouva) και της Annna (ναι το όνομα έχει τρία “n”). Πρόκειται για κορίτσια που σφάζουν ζόμπι. To σενάριο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Για την ακρίβεια, δεν έχει και πολύ σημασία στο παιγνίδι και υπάρχει απλά για να είναι εκεί. Πραγματικά, το αν θα παρακολουθήσετε την ιστορία είναι καθαρά δικό σας θέμα. Τα μοναδικά σημεία της που ίσως δείτε με ενδιαφέρον είναι τα cinematics και αυτό γιατί σας επιτρέπουν να… θαυμάσετε τα λεπτομερέστατα CG πιασιματάκια των ηρωίδων.

Στο αρχικό μενού θα βρείτε την επιλογή Story Mode, την οποία μπορείτε να παίξετε μόνοι σας, ή μπορείτε να καλέσετε και έναν δεύτερο λιγούρη, για να χαζέψετε τα καλλίγραμμα κορίτσια να εμπλέκονται σε αιματηρά γεγονότα. Από εκεί και πέρα, υπάρχει το Free Play, όπου μπορείτε να σφάζετε ζόμπι σε όποια από τις πίστες έχετε τελειώσει από το Story Mode και το Survival, όπου καλείστε να κρατήσετε την γκόμενά σας ζωντανή όσο πιο πολύ γίνεται.

Το gameplay είναι απλό. Πατάτε το Χ για να σφάξετε όσα ζόμπι εμφανίζονται γύρω σας. Μπορείτε ταυτόχρονα να τρώτε πίτσες, να μιλάτε στο τηλέφωνο ή να εργάζεστε. Αν πάλι η πίτσα δεν σας κάθεται ή παίζετε μετά τις 12 που τα ντελίβερι κλείνουν, μπορείτε να δοκιμάσετε κάποιους άλλους συνδυασμούς για αποτελεσματικότερα combos και θεαματικότερα αποτελέσματα. Βέβαια, κανείς δεν θα σας πει πώς και με τί timing θα πρέπει να γίνουν, αφού δεν υπάρχουν tips ή κατάλογος με κινήσεις και combos. Αργά η γρήγορα, λοιπόν, θα βρεθείτε να πατάτε πάλι το Χ σαν μανιακοί.

Διαβάστε ολόκληρο το χορταστικό Review του Onechanbara Bikini Samurai Squad στο Game 2.0.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.