Games

Rockstar: Υπόσχεται διορθώσεις για το GTA remaster

Σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιό της προχώρησε η Rockstar, με την οποία ζητά συγγνώμη για το δύσκολο λανσάρισμα του Grand Theft Auto: The Trilogy — Definitive Edition, το οποίο συνδυάζει remastered εκδόσεις των GTA III, GTA: Vice City και GTA: San Andreas.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία υπόσχεται μια «Ενημέρωση τίτλου» τις επόμενες ημέρες που θα «αντιμετωπίσει μια σειρά ζητημάτων» και σχεδιάζει να κάνει τις αρχικές εκδόσεις για PC των τριών παιχνιδιών διαθέσιμες ως πακέτο «σύντομα».

«Πρώτον, θέλουμε να ζητήσουμε ειλικρινά συγγνώμη από όλους όσους αντιμετώπισαν προβλήματα παίζοντας αυτά τα παιχνίδια», αναφέρει χαρακτηριστικά η Rockstar Games. «Η σειρά Grand Theft Auto — και τα παιχνίδια που συνθέτουν αυτήν την εμβληματική τριλογία — είναι τόσο ξεχωριστά για εμάς όσο γνωρίζουμε ότι είναι για τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Οι ενημερωμένες εκδόσεις αυτών των κλασικών παιχνιδιών δεν κυκλοφόρησαν σε κατάσταση που να πληροί τα δικά μας πρότυπα ποιότητας ή τα πρότυπα που περιμένουν οι θαυμαστές μας».

Εκτός από την προγραμματισμένη ενημέρωση τίτλου, η Rockstar υπογραμμίζει ότι έχει «συνεχή σχέδια για την αντιμετώπιση των τεχνικών ζητημάτων και τη βελτίωση κάθε παιχνιδιού στο μέλλον». Βέβαια, δεν έδωσε καμία ημερομηνία για το πότε θα είναι διαθέσιμες οι ενημερώσεις.

Όσον αφορά τις επανακυκλοφορίες των κλασικών εκδόσεων των παιχνιδιών, οι παίκτες PC που έχουν ήδη ή αγοράσουν το The Trilogy έως τις 30 Ιουνίου 2022 θα λάβουν το πακέτο δωρεάν.

Από την κυκλοφορία του The Trilogy στις 11 Νοεμβρίου, οι παίκτες έχουν παρατηρήσει πολλά σφάλματα και προβλήματα σχετικά με τα απογοητευτικά remastered γραφικά με τη Rockstar να αφαιρεί τελικά το παιχνίδι από την πώληση για λίγες μέρες προκειμένου να «αφαιρέσει τα αρχεία που περιλαμβάνονται ακούσια σε αυτές τις εκδόσεις».

Επεξεργάστηκε την 20 Νοεμβρίου 2021 7:24

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.