Rockstar: Υπόσχεται διορθώσεις για το GTA remaster

, Rockstar: Υπόσχεται διορθώσεις για το GTA remaster

Σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιό της προχώρησε η Rockstar, με την οποία ζητά συγγνώμη για το δύσκολο λανσάρισμα του Grand Theft Auto: The Trilogy — Definitive Edition, το οποίο συνδυάζει remastered εκδόσεις των GTA III, GTA: Vice City και GTA: San Andreas.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία υπόσχεται μια «Ενημέρωση τίτλου» τις επόμενες ημέρες που θα «αντιμετωπίσει μια σειρά ζητημάτων» και σχεδιάζει να κάνει τις αρχικές εκδόσεις για PC των τριών παιχνιδιών διαθέσιμες ως πακέτο «σύντομα».

«Πρώτον, θέλουμε να ζητήσουμε ειλικρινά συγγνώμη από όλους όσους αντιμετώπισαν προβλήματα παίζοντας αυτά τα παιχνίδια», αναφέρει χαρακτηριστικά η Rockstar Games. «Η σειρά Grand Theft Auto — και τα παιχνίδια που συνθέτουν αυτήν την εμβληματική τριλογία — είναι τόσο ξεχωριστά για εμάς όσο γνωρίζουμε ότι είναι για τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Οι ενημερωμένες εκδόσεις αυτών των κλασικών παιχνιδιών δεν κυκλοφόρησαν σε κατάσταση που να πληροί τα δικά μας πρότυπα ποιότητας ή τα πρότυπα που περιμένουν οι θαυμαστές μας».

Εκτός από την προγραμματισμένη ενημέρωση τίτλου, η Rockstar υπογραμμίζει ότι έχει «συνεχή σχέδια για την αντιμετώπιση των τεχνικών ζητημάτων και τη βελτίωση κάθε παιχνιδιού στο μέλλον». Βέβαια, δεν έδωσε καμία ημερομηνία για το πότε θα είναι διαθέσιμες οι ενημερώσεις.

Όσον αφορά τις επανακυκλοφορίες των κλασικών εκδόσεων των παιχνιδιών, οι παίκτες PC που έχουν ήδη ή αγοράσουν το The Trilogy έως τις 30 Ιουνίου 2022 θα λάβουν το πακέτο δωρεάν.

Από την κυκλοφορία του The Trilogy στις 11 Νοεμβρίου, οι παίκτες έχουν παρατηρήσει πολλά σφάλματα και προβλήματα σχετικά με τα απογοητευτικά remastered γραφικά με τη Rockstar να αφαιρεί τελικά το παιχνίδι από την πώληση για λίγες μέρες προκειμένου να «αφαιρέσει τα αρχεία που περιλαμβάνονται ακούσια σε αυτές τις εκδόσεις».

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured gta

Το πρώτο τρέιλερ του Grand Theft Auto 6 μόλις κυκλοφόρησε

Η Rockstar κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το Grand Theft Auto VI και μέσα σε λίγες ώρες το βίντεο στο Youtube έχει ξεπεράσει τις 43 εκ. προβολές.

Business gta

Zynga: Εξαγοράστηκε από τον εκδότη του GTA για 12,7 δισ. δολάρια

Η Take Two, ο εκδότης και ιδιοκτήτης του franchise GTA, μόλις ανακοίνωσε την απόκτηση της εταιρείας ανάπτυξης παιχνιδιών για κινητά Zynga.

Games Grand Theft Auto V Grand Theft Auto: San Andreas Rockstar

Grand Theft Auto remaster: Διέρρευσαν πλάνα από το παιχνίδι

Μεταφορτώσεις από το Youtube και αναρτήσεις στο Reddit δείχνουν πλάνα διάρκειας άνω της μιας ώρας από το Grand Theft Auto III, το Grand Theft Auto: Vice City και το Grand Theft Auto: San Andreas.

Games gta

Grand Theft Auto 6: Έρχονται ακόμα πιο έξυπνοι NPC στο επόμενο παιχνίδι

Μία νέα πατέντα της Take-Two μας δείχνει το πόσο πιο έξυπνοι θα είναι οι NPC στον επερχόμενο τίτλο Grand Theft Auto 6.