Scribblenauts, Επανάσταση στο Nintendo DS

Φοβερό! Πανέξυπνο! Ιδιοφυές! Εκπληκτικό! Επαναστατικό! Δε ξέρω πως αλλιώς να περιγράψω το Scribblenauts, το concept του νέου παιχνιδιού της 5TH Cell. Για όσους δεν γνωρίζετε το studio, η 5TH Cell είναι η δημιουργός των εξαιρετικών Drawn to Life και Lock’s Quest για το DS. To Scribblenauts είναι το νέο της project για την κονσόλα της Nintendo, και διαθέτει ένα concept που αν υλοποιηθεί σωστά θα αλλάξει πολλά στη βιομηχανία των games.

, Scribblenauts, Επανάσταση στο Nintendo DS

Το παιχνίδι είναι ένα puzzle action, στο οποίο ελέγχετε τον Maxwell και πρέπει να αποκτήσετε κάποια artifacts ονόματι Starites, που είναι διασκορπισμένα στον κόσμο.

Τα Starites βρίσκονται σε απομακρυσμένα σημεία και για να τα φτάσετε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε διάφορα αντικείμενα. Για παράδειγμα, αν ένα Starite είναι πάνω σε ένα δέντρο, γράφοντας με το stylus στο in-game notepad τη λέξη ladder, εμφανίζεται μία σκάλα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να το φτάσετε. Αν γράψετε τη λέξη axe, θα εμφανιστεί ένα τσεκούρι με το οποίο μπορείτε να κόψετε το δέντρο και να πάρετε το Starite.

Με λίγα λόγια, ότι γράφετε εμφανίζεται στην οθόνη. Ναι, καλά διαβάσατε, ΌΤΙ γράφετε εμφανίζεται στην οθόνη. Το αν μπορεί να γίνει χρήση του αντικειμένου που γράψατε είναι άλλο θέμα. Το παιχνίδι σας δίνει την ελευθερία να κάνετε ότι θέλετε και αυτό έχει σημασία.

Το παιχνίδι αναμένεται μέσα στο 2009, αποκλειστικά για DS, και ήδη βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας με τις απαραίτητες αγορές για το νέο χρόνο.

Συντάκτης: Σπύρος Κλαουδάτος
Game 2.0

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games featured Nintedo Nintendo Switch

Nintendo Switch eShop: Επιστρέφει μετά από τις διακοπές λειτουργίας του την ημέρα των Χριστουγέννων

Καθώς τα παιδιά και οι ενήλικες χάζευαν στο Nintendo eShop, ανυπόμονοι να ξοδέψουν τις δωροκάρτες που βρήκαν στις κάλτσες τους, αυτός ο ενθουσιασμός χάλασε γρήγορα από ένα μήνυμα σφάλματος eShop.