SEGA Forever: Κλασικά παιχνίδια έρχονται δωρεάν σε iOS & Android

Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε την SEGA Forever Collection, μέσω της οποίας φέρνει σχεδόν κάθε παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει ποτέ από κάθε κονσόλα – Master System, Genesis/Mega Drive, Dreamcast – στη σύγχρονη εποχή του mobile gaming. Τα παιχνίδια αυτά θα είναι διαθέσιμα σε Android και iOS.

Τα παιχνίδια θα είναι δωρεάν, αλλά θα υπάρχουν διαφημίσεις. Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει και μια επιλογή για όσους θέλουν να πληρώσουν έτσι ώστε να μην βλέπουν διαφημίσεις. Οι σύντομες αυτές διαφημίσεις θα παίζουν πριν ξεκινήσεις ένα παιχνίδι.

Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα να παίζεις χωρίς να έχεις σύνδεση στο ίντερνετ και Controller support.

sega forever collection, SEGA Forever: Κλασικά παιχνίδια έρχονται δωρεάν σε iOS & Android

Η SEGA για αρχή θα κυκλοφορήσει 5 παιχνίδια και θα προστίθενται νέα κάθε δεύτερη εβδομάδα.

Οι πρώτοι τίτλοι είναι:

• Sonic the Hedgehog
• Altered Beast
• Phantasy Star II
• Kid Chameleon
• Comix Zone

Οι χρήστες της κάθε πλατφόρμας μπορούν να πάνε σε App και Play Store, αντίστοιχα, να κάνουν search “EGA Forever” και θα εμφανιστεί η λίστα με τα διαθέσιμα παιχνίδια της συλλογής.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
maelko

Επιτέλους.. αυτά είναι παιχνίδια! Όχι αυτά τα χαζά που παίζουμε σήμερα που για να πας παρακάτω χρεάζεται να έχεις coins, abilities, powerups και το παιχνίδι να είναι ατελείωτο και συνεχώς σε loop. Ή μήπως τα σύπερ-ντούπερ 3d παιχνίδια που για να παίξεις μια κούρσα πρέπει να αφιερώσεις μισή ώρα μέχρι να φτιάξεις το αμάξι σου.. Μακάρι και η Nintendo να κάνει το ίδιο.

nikmour

Altered Beast!!! τι λες ρε φίλε… το είχα σε amiga…

Αλέξανδρος

Αν και υπεραγαπώ την SEGA, συνέχεια ανακυκλώνει τα προϊόντα της. Θα ήθελα καλυτερα να δω τα παλιά της παιχνίδια σε σύγχρονη κονσόλα με σύγχρονα γραφικά και όχι να παιξω πάλι τα παλιά όσο και αν τα αγαπώ. Ίσως να το βλέπω έτσι επειδή κατέχω τις original κονσόλες και διαθέτω αρκετά παιχνίδια και τα έχω παίξει πολλές φορές. Σε κάθε περίπτωση όπως τονίζει και ο maelko αυτά ειναι παιχνίδια και εύχομαι να τα αγκαλιάσει το κοινό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.