Sony: Αποχώρησε ο Adam Boyes

Την ανακοίνωση της αποχώρησης του από τη Sony έκανε ο ίδιος ο Adam Boyes μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter και όπως αναφέρει θα συνεχίσει στο χώρο ως ανεξάρτητος developer.

Ο Adam Boyes είχε τη θέση του Αντιπροέδρου στο τμήμα Σχέσεων με developers και publishers στο κομμάτι του PlayStation και εργαζόταν στη Sony τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η θέση του τον είχε κάνει ιδιαίτερα γνωστό στο χώρο μιας και συνεργαζόταν στενά με developers αλλά και publishers οι οποίοι θα κυκλοφορούσαν κάποιο ή κάποια παιχνίδια για τα PlayStation της Sony.

Όπως αναφέρει ο ίδιος η απόφαση που πήρε ήτα πολύ δύσκολη και στόχος του είναι να συνεχίσει στο χώρο μπαίνοντας στο κομμάτι του game developement. Ο Boyes πριν τη συνεργασία του με τη Sony είχε συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες της βιομηχανίας του gaming όπως η EA Canada, Capocom και Midway.

Adam Boyes, Sony: Αποχώρησε ο Adam Boyes

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.