Sony: 7 Δεκεμβρίου η μεγάλη ανακοίνωση του πρώτου mobile game;

Ο ιαπωνικός τεχνολογικός γίγαντας φαίνεται πως είναι πλέον έτοιμος να ανακοινώσει το πρώτο του mobile game. Η δημιουργία του ForwardWorks studio από τη Sony θα αποδώσει καρπούς, καθώς οι πληροφορίες τη θέλουν να ετοιμάζει ανακοίνωση 7 Δεκεμβρίου.

Η δεύτερη προσπάθεια της Sony στο κομμάτι του mobile gaming, που αναμένεται να είναι και η πιο σοβαρή, θα γίνει αρχές 2017. Η αγορά του mobile gaming έχει δείξει ότι μπορεί να φέρει πολλά εκατομμύρια στα ταμεία των εταιρειών, με τρανταχτό παράδειγμα το Pokemon Go. Tο παιχνίδι κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο της WSJ, η Sony σχεδιάζει να ανακοινώσει επίσης στις 7 Δεκεμβρίου τα επερχόμενα παιχνίδια και τις εταιρείες που θα συνεργαστεί. Το πρώτο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει πρώτα Ιαπωνία και από του χρόνου στην παγκόσμια αγορά.

Προηγούμενες πληροφορίες έλεγαν ότι το τμήμα ForwardWorks της Sony είναι πιθανό να ανακοινώσει έως και 6 PlayStation games σε Android και iOS μέχρι τον Μάρτιο του 2018.

Το να φέρεις τα παιχνίδια του PlayStation σε mobile μπορεί να είναι ένα ακόμη πιο δύσκολο εγχείρημα από το να φτιάξεις καινούρια. Αυτός μπορεί να είναι και ο λόγος που χρειάζεται περισσότερο χρόνο μέχρι να κάνει την είσοδο στην συγκεκριμένη αγορά.

Τα καλά νέα για τους fans του mobile gaming είναι ότι και η Nintendo έχει μεγάλα σχέδια. Ήδη ανακοίνωσε πως 15 Δεκεμβρίου φέρνει το Super Mario Run στο iOS.

sony mobile game, Sony: 7 Δεκεμβρίου η μεγάλη ανακοίνωση του πρώτου mobile game;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Ζ.

Α ρε και να βγει god of war για κινητά!

Υ.Γ. Θυμάται κανείς το Xperia play?

John N

@Κωστας Ζ. Εκεινο το κινητο μπορω να πω πως ηταν αξιο προσοχης. Δυστυχώς εκεινη την περιοδο ειχα στραφει στο lg optimus 3d μιας και επεσα θυμα του μάρκετινγκ. Ωστόσο το ειχα καταευχαριστηθει το κινητο. Φαινοταν δυνατο το πλει παντως

Impressive-Instant

Gran turismo… Uncharted… (Όνειρα, τουλάχιστον για την ώρα…)
Το play το έχω ακόμα υπό την κατοχή μου, σε άριστη κατάσταση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.