Η Sony ίσως αποκαλύψει πόσο πληρώνει για να κρατήσει τα παιχνίδια εκτός Xbox Game Pass

Sony Xbox Game Pass, Η Sony ίσως αποκαλύψει πόσο πληρώνει για να κρατήσει τα παιχνίδια εκτός Xbox Game Pass

Η Sony μπορεί να αναγκαστεί να αναφέρει λεπτομερώς τις προσφορές της για το ποσό που πληρώνει για τα «δικαιώματα αποκλεισμού» ώστε να κρατήσει τα παιχνίδια μακριά από το Xbox Game Pass.

Η FTC μήνυσε για να προσπαθήσει να μπλοκάρει την εξαγορά της Microsoft Activision Blizzard και ξεκίνησε μια νομική διαδικασία ανακάλυψης με τη Microsoft να στέλνει κλητεύσεις στη Sony για να την αναγκάσει να αποκαλύψει αρχεία, εσωτερική τεκμηρίωση και email από τη μονάδα PlayStation της εταιρείας.

Το αίτημα καλύπτει συμφωνίες που πραγματοποιήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2019, συμπεριλαμβανομένων τελών ή συμφωνιών που εμπόδισαν τους εκδότες να τοποθετήσουν παιχνίδια στο Xbox Game Pass. Η απόφαση του δικαστή έρχεται αφού η Microsoft κατηγόρησε προηγουμένως τη Sony ότι πλήρωσε για «δικαιώματα αποκλεισμού» για να εμποδίσει τους προγραμματιστές να προσθέσουν το περιεχόμενό τους στο Xbox Game Pass.

Η Microsoft προσπαθούσε επίσης να πάρει λεπτομέρειες σχετικά με τις συμφωνίες της Sony που χρονολογούνται από το 2012, αλλά ο δικαστής Chappell το χαρακτήρισε “υπερβολικό” και αποδέχθηκε το αίτημα της Sony να περιορίσει τον ισχύοντα χρόνο για αιτήματα εγγράφων στο 2019.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.