Sony NGP, Νέο εντυπωσιακό tech demo

Σε περίπτωση που ακόμα έχετε αμφιβολίες για την δύναμη του Sony NGP, καλό είναι να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο. Πρόκειται για tech demo της Vision Game Engine από την Trinigy, η οποία τρέχει απροβλημάτιστα στο φορητό με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είναι προφανές πως η τεχνολογία του NGP θέτει νέα στάνταρ στο portable gaming.

Ευχόμαστε οι developers να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δυνατότητες της συσκευής.

, Sony NGP, Νέο εντυπωσιακό tech demo

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Streetspirit

Εγώ πάντως δε βλέπω μεγάλη διαφορά απ’το PSP…Το 3DS ακόμα και τους χάλια launch titles πιστεύω θα πάει απείρως καλύτερα σε σχέση με το NGP (κρίνοντας με βάση τα μέχρι ώρας δεδομένα).Το οποίο 3DS,αξίζει να αναφερθεί, ότι το βρίσκεις με 228 euro.

Streetspirit

Διόρθωση(αφού είδα και κάποια άλλα videos) : έχει αρκετά μεγάλη διαφορά απ΄το PSP..Επιμένω όμως στο ότι το 3DS θα πάει πολύ καλύτερα..σε 2 χρόνια θα ξέρουμε.

john lamprakis

καλα το ngp θα ειναι αναμφιβολα the next generation gaming!!!!

spyros

σίγουρα το ngp θα είναι απίστευτη handheld, αλλά το trailer δεν με εντυπωσίασε.

Antonis

Δε θα το ελεγα οτι ειναι the next generation gaming.Πιο πολυ το 3DS λογο 3D βεβαια.

Λευτεράκης ο Σφίχτης

To Unreal Engine demo στο icrap μου φάνηκε πολύ καλύτερο.

Βάλτε τώρα με το νου σας, πως θα ήταν σε native C++ στο Tegra 2.

mastor10

απειροελάχιστα καλυτερα απο του liberty city stories του psp

Χάρης

γραφικα απο ps2 μου φαινονται…. η κανω λαθος ?

αγγελος χυτηρογλου

οντως χαλια βιντεο?δλδ τι το τρομερο εχει??

Αποστόλης

Ετσι ρε sony μας έχουν ζαλίσει τα αμερικανάκια με το 3DS τους!!! Πέρα απο αυτά κι εγώ πιστεύω το 3DS θα πάει καλύτερα. 3D+3D φωτογραφίες είναι αρκετοί λόγοι για κάθε πιτσιρικά και το τονίζω αυτό γιατί για ακόμη μια φορά η nintendo στοχεύει εκεί που ξέρει οτι θα πέσει χρήμα. Εντάξει σίγουρα έχει κερδίσει και μεγαλύτερο κόσμο αλλά το πολύ ρευστό θα πέσει για ακόμη μια φορά απο τα αξιολάτρευτα fanboys. Νuff Said.

Kostas

ρε παιδια ελεοσ δηλαδη τη πατατα ειναι αυτη πσπ γκου και παλι πσπ γκου το συγκεκριμενο δεν με ενθουσιασε καθολου μεχρι και το 3δσ καλυτερο ειναι οντως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.