Sony PS Vita, Ντου από παντού με 12 τίτλους Sony

To λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου PlayStation Vita στις 22 Φεβρουαρίου θα είναι ιστορικό από όλες τις απόψεις. Πέρα από το ότι μιλάμε για το πιο εξελιγμένο φορητό στην ιστορία της βιομηχανίας, και η ίδια η Sony προχωράει σε μια πρωτοφανή κίνηση: βγάζει με το καλημέρα όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 12 δικά της παιχνίδια!

Συγκεκριμένα, στο λανσάρισμα του PlayStation Vita θα μπορείτε να τσιμπήσετε τα Uncharted: Golden Abyss, WipEout 2048, Reality Fighters, Little Deviants, ModNation Racers: Road Trip, Everybody’s Golf, Escape Plan, Gravity Rush, Hustle Kings, MotorStorm RC, Top Darts και Super StarDust Delta. Εντωμεταξύ, αν σε αυτά προσθέσουμε και τα launch games των άλλων εταιριών που θα γίνουν γνωστά αργότερα, έχουμε το πιο πλούσιο λανσάρισμα φορητού συστήματος που έχει γίνει ποτέ.

Το Sony PS Vita αναμένεται στην ελληνική αγορά στις 22 Φεβρουαρίου 2012. Η τιμή του θα είναι 250 ευρώ (Wi-Fi only) και 300 ευρώ (Wi-Fi και 3G).

Δείτε τα επίσημα trailer και των 12 τίτλων στο Game20.gr

, Sony PS Vita, Ντου από παντού με 12 τίτλους Sony

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασίλης

Ελλάδα ποτέ θα έρθει ;

Κώστας Βλαχάκης

Το Sony PS Vita αναμένεται στην ελληνική αγορά στις 22 Φεβρουαρίου 2012. Η τιμή του θα είναι 250 ευρώ (Wi-Fi only) και 300 ευρώ (Wi-Fi και 3G).

Manos

Το αναφέρει, στην τρίτη παράγραφο του άρθρου.

Κώστας Βλαχάκης

Manos, το προσέθεσα μετά το σχόλιο του φίλου 🙂
Είναι εύλογη η απορία του και το συμπλήρωσα για να το δουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται.

Manos

Οκ Κώστα! Και εγώ να τον διευκολύνω το είπα…Μπορεί να μην το είδε..

Triantafillos

Γεια σας.θέλω μια διευκρίνηση.βγάζει με το καλημέρα όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 12 δικά της παιχνίδια!αυτο τι σημαίνει οτι θα διατίθονται τα παιχνίδια δωρεάν μαζί με την κονσόλα ή απλά έβγαλαν 12 καινούργια παιχνίδια για να τα αγοράσεις?

Terminator

Όχι δωρεάν, 12 παιχνίδια της Sony θα μπορείς να αγοράσεις από την πρώτη μέρα 🙂

Triantafillos

και εγω που χάρηκα.γιατι αν ήταν έτσι θα έκανε πάταγο πιστέυω..

Stelios

Μακαρι να εδινε σε αυτην την τιμη και 12 παιχνιδια μαζι:Ρ Οχι λογικα, απλως το εκανε για να εχεις “μεγαλη” γκαμα παιχνιδιων ακομα και απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας του.

kostas m

PSVita : 512 MB ram , 128 MB VRAM
3DS :128 MB FCRAM
DS : 16 MB PSRAM
PSP : 64 MB RAM
PS3 : 256 MB RAM , 256 VRAM
X360 : 512 MB RAM
μιλάμε το μηχανηματάκι είναι τούμπανο!! μονο μια καλύτερη κάμερα να είχε και θα ήτανε τέλειο!! τώρα vga με χαλα πολλή!1 αλλα δεν γίνετε και την πίτα γεμάτη και τον σκύλο χορτάτο!!πάω για αγορά από την πρώτη μέρα για την έκδοση 3g!! αλλα να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά!! άμα πάρω την 3g έκδοση θα μπορώ να κάνω σύνδεση και να παίζω παντού?? και άμα είναι έτσι δεν πρόκεται ποτε να παίζω γιατί στην ελλάδα 3g δεν και τζάμπα λεφτά!!εσείς τι λέτε??

Tony Cool

Η Sony δειχνει να μαθαινει απο τα λαθη της nintendo.Ολοι ειδαν οτι η μεγαλυτερη πατατα που εγινε με το 3ds ηταν η απαραδεκτη διαθεσιμοτητα τιτλων.Αν και σιγα σιγα (κυριως λογω των καινουριων Super Mario) θα παρει και το 3ds μπροστα και θα ειναι πολυ ενδιαφερουσα η αναμετρηση με το vita!

kostisst

το psp αυτο με τα 99 ευρω που βγηκε τωρα αξιζει κατα τη γνωμη σας??

Aρης

απορια, το 3G..σημαινει οτι θα μπορει να λειτουργει και σαν κινητο τηλεφωνο? η απλα να εχει ιντερνετ μεσω δικτυων κινητης τηλεφωνιας?

Κώστας Βλαχάκης

Αρης, μονο για ιντερνετ.

Terminator

kostisst μην ασχοληθείς. Αν θες PSP πάρε το 3000.

kostisst

terminator οι διαφορες τους ειναι σημαντικες?

Σταυρος

Η διαφορα τους η βασικη ειναι οτι το psp με τα 99 ευρω ΔΕΝ εχει wifi. Ειναι αυστηρα για single player καταστασεις.

Κατι αλλο δεν γνωριζω (εκτος απο την σχεδιαση βεβαια) αλλα νομιζω οτι ειναι το πιο σημαντικο.

Κατα την γνωμη μου παρε οπως σου λενε πιο πανω το 3000 και εισαι οκ. Μεταχειρισμενο εχει πολυ καλες τιμες.

Μην παρεις καινουργιο. Ετσι και αλλιως τωρα περιμενουμε το vita. DAY ONE. 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.