Sony PS4, Ξεκινάει η παραγωγή του στο τέλος του ’11;

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα DigiTimes, τα εργοστάσια συναρμολόγησης του PlayStation3, Foxconn και Pegatron Technology θα είναι αυτά που θα αναλάβουν και το assembly του PS4. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει στο τέλος του τρέχοντος έτους και υπολογίζεται σε 20 εκ. τεμάχια για το 2012.

Τόσο γρήγορα θα γίνουν όλα; Ίδωμεν…

, Sony PS4, Ξεκινάει η παραγωγή του στο τέλος του ’11;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Απόστολος Ν.

Θέλω να δω τι παραπάνω θα έχει το PS4 από το PS3. Ξέρει κανείς τίποτα;

Στέλιος

Και η εικόνα?

Είναι αυτό το τελικό design του PS4 ?

Αν ναι θα πάρω δύο…..

@_@

Thanos

εμένα πάει το μυαλό μου σε βελτίωση γραφικών,μονιμοποίηση του 3D και μάλλον κάτι σε GUI.
Aυτά πιστεύω.

Βαγγελης

1080p τουλάχιστον, ακόμα μεγαλύτερο βάθος και λεπτομερια χωρίς lags και 100hz ή αλλιώς 100fps τουλάχιστον σε ολα τα παιχνίδια όπως δηλαδή στα highend pc

tetra82

pss PS4… 1080p… 100Hz… 100fps… 1000€ αρχική τιμή… Και όλα αυτά γιατί; Για να κυκλοφορούν τα ιδια 300 FPS τον χρόνο χωρίς καμία έμπνευση και διαφορά και να χαίρονται τα παιδάκια με τα super ultra high def graphics…

Τα video games εχουν πεθάνει… Με μικρές αναλαμπές, που ομως δεν αρκούς να επαναφέρουν εποχές Mario, Final Fantasy, Metal Gear Solid, Sonic και άλλα επιτεύματα.

kokour1986

Για να βγάλει 20 εκ.τεμάχια το 2012 πρέπει να βγάζει πάνω απο 50000 τεμάχια την μέρα.
Τι είναι τα ps3 γαριδάκια?

alex

Δηλαδή οι δηλώσεις της SONY περί ζωής 10 ετών του PS3 πάνε περίπατο? Πόσο δίκαιο έχεις πάντως tetra82..

Sotos73

Η foto είναι όλα τα λεφτά !!!! Ελπίζω και το ps4 να τα αξίζει!!!!!

angelotti

Λιγο off-topic αλλα ξερει κανεις πως ακριβως καταφερνουν οι κονσολες και παιζουν τα παιχνιδια σε μεγαλες οθονες απροβληματιστα ενω συγχρονα pc δυσκολευονται σε μεγαλες οθονες?

Δημήτρης

Νομίζω ότι πρόκειται καθαρά για ράδιο αρβύλα … τα παιχνίδια του PS3 μέχρι στιγμής δεν εκμεταλλεύονται πάνω από το 70%-80% των δυνατοτήτων του … το PS Move έχει μόλις ένα χρόνο ζωής και δεν έχουν προλάβει καλά καλά να βγάλουν παιχνίδια και η Sony έχει δηλώσει άπηρες φορές ότι θα κλείσει σχεδόν 10ετία … Αν αναλογιστούμε ότι μόλις τώρα το PS3 πήρε κεφάλι στις πωλήσεις από το XBOX και ότι καλά καλά δεν έχει λανσαριστεί το 3D του , οποιαδήποτε κυκλοφορία ενός PS4 μέσα στα επόμενα 1 – 2 χρόνια θα ήταν απλά σπατάλη χρημάτων και ριψοκύνδινο εγχείρημα. Ας αναλογιστούμε ότι η Nintendo παρουσίασε τώρα το Wii U απλά και μόνο γιατί το Wii ήταν αρκετά πίσω σε θέμα δύναμης και δυνατότητας από τα XBOX 360 και PS3 .

Spiros

Eιναι που η SONY δεν την εννοιαξε για το Wii U που ελεγε οτι δεν την τρομάζει η νεα κονσολα της Nintendo και οτι το play station 3 θα κραταγε 10 χρονια ακομα και τωρα τρεχει για το play 4 οτι να νε..

Βαγγέλης

tetra82 καποια παιδακια επαιζαν καποτε επαιζαν τα πρωτα mario και ακομα περιμένουν το επομενο mario γιαυτό το gaming “παιθανε“,οσα ειπες οταν πρωτοβγηκαν τα επαιξα και μου αρεσαν αλλα δεν ηταν τοσο τελεια οσο διαφημισμενα.Εχω απαιτησεις για την επομενη gaming engine και το top hardware που θα φτασει τη δουλεια της καθε naughty dog team κυριολεκτικα στη κορυφη του gaming.Αλλιώς φιλε tetra82 θα ειμουν ακομα στο κατωτερο hardware της nintendo και θα περιμενα το ιδιο ocarina και mario για εκατοστη φορα.

Κωνσταντίνος
giorgos

ΠΑΛΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΙΧΑΜΕ Δ ΕΙΧΑΜΕ…

MANOS

@Δημήτρης: Ακόμα δεν πήρε κεφάλι και δύσκολα θα καταφέρει να πάρει,τα charts που είδες ήταν για μια ήπειρο και όχι παγκόσμιος.https://www.vgchartz.com/#embed_link
Επίσης υπάρχουν παιχνίδια που εκμεταλλεύονται και το 100% της δύναμης του κύριος της SONY.

Να σημειώσω ότι και το XBOX υποστηρίζει 3D αλλα οι περισσότεροι δεν το ξέρουν γιατί η Microsoft δεν το διαφημίζει(διατυμπανίζει) σαν αποκλειστικότητα όπως κάνει η SONY.

Θα συμφωνήσω στο ότι όλα αυτά περί νέου PS-XBOX είναι radio αρβυλα γιατί και οι δυο κονσόλες έχουν ψωμί ακόμα, ειδικά το XBOX με το Kinect και τους νέους τίτλους που παρουσιάστηκαν

kostis

Σκεφτειτε οτι αν κυκλοφορησει το επομενο σε μια δεκαετια, πως θα καταφερουν οι κατασκευαστες παιχνιδιων να βγαλουν για παραδειγμα το crysis του 2015 στο ps3 και τι θα δουν τα ματια μας σε ενα pc της ιδιας χρονιας….

jim

καλά η sony άμα κάνει τέτοια πατάτα το έχασε το παιχνίδι εδώ έκανε το ps3 πανάκριβο και δεν πούλαγε ! ps4 θα κάνει σαν αυτοκίνητο τι βλέπω να μένει στα tv χαχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games PlayStation PlayStation 4 PlayStation 5

Playstation 2023 Wrap-Up: Αναδρομή στη gaming χρονιά σας και δωράκι από τη Sony

Το Playstation Wrap-Up 2023 της Sony είναι πλέον διαθέσιμο, με την εταιρεία να κάνει και ένα δωράκι στους παίκτες της.

Games PlayStation PlayStation 5 Sony

Η Sony λανσάρει το πρώτο χειριστήριο PS5 για παίκτες με ειδικές ανάγκες

Η Sony συνεργάστηκε με ειδικούς στην προσβασιμότητα για να κυκλοφορήσει ένα χειριστήριο PlayStation 5 για παίκτες με ειδικές ανάγκες.

Gear PlayStation PlayStation 5 Sony

PS6: Φήμες και προσδοκίες για την κονσόλα επόμενης γενιάς της Sony

Το 2020 σηματοδοτήθηκε από την εντυπωσιακή παρουσίαση του PlayStation 5 από τη Sony, μια στιγμή που αναμένονταν με μεγάλη ανυπομονησία.