Sony PSP-3000 | Με νέα οθόνη και ενσωματωμένο μικρόφωνο

Η Sony Computer Entertainment Inc. ανακοίνωσε ότι πρόκειται να λανσάρει ένα νέο PSP (PlayStationPortable), το PSP-3000, μία φορητή συσκευή ψυχαγωγίας με εξελιγμένη LCD οθόνη, η οποία αναδεικνύει περαιτέρω την ιδιαίτερα δημοφιλή, υψηλής ανάλυσης οθόνη του PSP. Το νέο PSP θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα της Ιαπωνίας, της Ασίας, της Βορείου Αμερικής και της Ευρώπης από τον Οκτώβριο του 2008.

Διατηρώντας τον αρχικό σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα του υπάρχοντος slim and light PSP, η ποιότητα εικόνας της νέας LCD οθόνης έχει αναβαθμιστεί εντυπωσιακά, ενώ έχει προστεθεί κι ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο προκειμένου η συσκευή να ανταποκριθεί στην απαίτηση των χρηστών να απολαμβάνουν παιχνίδια και περιεχόμενο με λειτουργίες φωνητικών εντολών και χωρίς τη χρήση εξωτερικού μικροφώνου.

Προσφέροντας το υψηλότερο επίπεδο αντίθεσης (contrast), τον καλύτερο χρόνο απόκρισης, και το ευρύτερο δυνατό χρωματικό φάσμα χρώματος για LCD οθόνη φορητής συσκευής, το νέο PSP μπορεί να απεικονίσει ταινίες και φωτογραφίες με περισσότερο φυσικά και ζωντανά χρώματα στην υψηλής ανάλυσης, 4,3 ιντσών οθόνη. Η νέα LCD οθόνη διαθέτει αντι-ανακλαστική τεχνολογία, η οποία επιτρέπει την καθαρότερη απεικόνιση σε καλά φωτισμένα δωμάτια, ή ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους.

Το ενσωματωμένο μικρόφωνο θα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν με ευκολία παιχνίδια που απαιτούν μικρόφωνο*1, το Skype*2, καθώς και άλλα εργαλεία επικοινωνίας. Μέσω αυτών των επιπρόσθετων και αναβαθμισμένων χαρακτηριστικών, όχι μόνο θα βελτιωθεί η εμπειρία του χρήστη PSP, αλλά και οι σχεδιαστές περιεχομένου θα αποκτήσουν μεγαλύτερη ευελιξία στην ανάπτυξη δημιουργικού και ψυχαγωγικού υλικού για το νέο PSP.

Διευρύνοντας περαιτέρω τις δυνατότητες ψυχαγωγίας του PSP, η έξοδος video*3 έχει, επίσης, επεκταθεί, ώστε να προβάλει και αναλογικό σήμα (interlace format), γεγονός που θα επιτρέπει στους χρήστες του νέου PSP να απολαμβάνουν το παιχνίδι και σε τηλεοράσεις που δεν υποστηρίζουν προοδευτική σάρωση, με τη χρήση διαφορετικών καλωδίων. Το υπάρχον slim and light PSP προσφέρει τη δυνατότητα προβολής μόνο σε τηλεοράσεις προοδευτικής σάρωσης.

Το Sony PSP-3000 θα διατεθεί στην παγκόσμια αγορά τον Οκτώβριο του 2008.

*1 Η λειτουργία του μικροφώνου είναι συμβατή μόνο με παιχνίδια που υποστηρίζουν τη λειτουργία
*2 Προκειμένου να χρησιμοποιήσουν το Skype στο PSP, οι χρήστες θα πρέπει να ανοίξουν λογαριασμό Skype, να διαθέτουν κάρτα μνήμης Memory Stick Duo™, μια ασύρματη σύνδεση στο Internet και ένα τηλεχειριζόμενο σετ ακουστικών (PSP-S140) ή ακουστικά συμβατά με Skype. Συστήνεται να μιλάτε κοντά στο μικρόφωνο (περίπου 10εκ. από το μικρόφωνο).
*3 Τα καλώδια εξόδου εικόνας (AV καλώδιο / S VIDEO καλώδιο / D Terminal AV καλώδιο / Component AV καλώδιο) πωλούνται ξεχωριστά. Η λίστα των προϊόντων ενδέχεται να διαφέρει ανά χώρα/ περιοχή.
*4 Οι χρωματικές παραλλαγές ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα/ περιοχή.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Sony PlayStation 5

PlayStation 5: Ετοιμάζεται να ξαναστοκάρει τουλάχιστον στην Αμερική, αλλά για πόσο;

Το Sony PS5 είναι και αυτό θύμα της έλλειψης ανταλλακτικών με συνέπεια δυσκολίες στην τροφοδοσία της αγοράς.

Games featured

10 εκ. προεγγραφές για το PUBG: NEW STATE

Οι δοκιμές της φάσης alpha θα ξεκινήσουν σε συγκεκριμένες περιοχές το δεύτερο τρίμηνο του 2021.

Games Apple Apple TV

Το αναβαθμισμένο Apple TV θα υποστηρίζει συχνότητες έως και 120 Hz

Με την αναβάθμιση σε tvOS 14.5, το Apple TV εκτιμάται ότι θα μπορεί να προσφέρει συχνότητα ανανέωσης εικόνας στα 120 Hz.

Games LG

LG 27MP60G-B: Νέο gaming monitor με AMD FreeSync και προηγμένες λειτουργίες

Ζωντανά χρώματα σε ευρεία γωνίας θέασης και τεχνολογία AMD FreeSync για ανεπανάληπτη εμπειρία gaming.