Sony PSP-3000 | Με νέα οθόνη και ενσωματωμένο μικρόφωνο

Η Sony Computer Entertainment Inc. ανακοίνωσε ότι πρόκειται να λανσάρει ένα νέο PSP (PlayStationPortable), το PSP-3000, μία φορητή συσκευή ψυχαγωγίας με εξελιγμένη LCD οθόνη, η οποία αναδεικνύει περαιτέρω την ιδιαίτερα δημοφιλή, υψηλής ανάλυσης οθόνη του PSP. Το νέο PSP θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα της Ιαπωνίας, της Ασίας, της Βορείου Αμερικής και της Ευρώπης από τον Οκτώβριο του 2008.

Διατηρώντας τον αρχικό σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα του υπάρχοντος slim and light PSP, η ποιότητα εικόνας της νέας LCD οθόνης έχει αναβαθμιστεί εντυπωσιακά, ενώ έχει προστεθεί κι ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο προκειμένου η συσκευή να ανταποκριθεί στην απαίτηση των χρηστών να απολαμβάνουν παιχνίδια και περιεχόμενο με λειτουργίες φωνητικών εντολών και χωρίς τη χρήση εξωτερικού μικροφώνου.

Προσφέροντας το υψηλότερο επίπεδο αντίθεσης (contrast), τον καλύτερο χρόνο απόκρισης, και το ευρύτερο δυνατό χρωματικό φάσμα χρώματος για LCD οθόνη φορητής συσκευής, το νέο PSP μπορεί να απεικονίσει ταινίες και φωτογραφίες με περισσότερο φυσικά και ζωντανά χρώματα στην υψηλής ανάλυσης, 4,3 ιντσών οθόνη. Η νέα LCD οθόνη διαθέτει αντι-ανακλαστική τεχνολογία, η οποία επιτρέπει την καθαρότερη απεικόνιση σε καλά φωτισμένα δωμάτια, ή ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους.

Το ενσωματωμένο μικρόφωνο θα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν με ευκολία παιχνίδια που απαιτούν μικρόφωνο*1, το Skype*2, καθώς και άλλα εργαλεία επικοινωνίας. Μέσω αυτών των επιπρόσθετων και αναβαθμισμένων χαρακτηριστικών, όχι μόνο θα βελτιωθεί η εμπειρία του χρήστη PSP, αλλά και οι σχεδιαστές περιεχομένου θα αποκτήσουν μεγαλύτερη ευελιξία στην ανάπτυξη δημιουργικού και ψυχαγωγικού υλικού για το νέο PSP.

Διευρύνοντας περαιτέρω τις δυνατότητες ψυχαγωγίας του PSP, η έξοδος video*3 έχει, επίσης, επεκταθεί, ώστε να προβάλει και αναλογικό σήμα (interlace format), γεγονός που θα επιτρέπει στους χρήστες του νέου PSP να απολαμβάνουν το παιχνίδι και σε τηλεοράσεις που δεν υποστηρίζουν προοδευτική σάρωση, με τη χρήση διαφορετικών καλωδίων. Το υπάρχον slim and light PSP προσφέρει τη δυνατότητα προβολής μόνο σε τηλεοράσεις προοδευτικής σάρωσης.

Το Sony PSP-3000 θα διατεθεί στην παγκόσμια αγορά τον Οκτώβριο του 2008.

*1 Η λειτουργία του μικροφώνου είναι συμβατή μόνο με παιχνίδια που υποστηρίζουν τη λειτουργία
*2 Προκειμένου να χρησιμοποιήσουν το Skype στο PSP, οι χρήστες θα πρέπει να ανοίξουν λογαριασμό Skype, να διαθέτουν κάρτα μνήμης Memory Stick Duo™, μια ασύρματη σύνδεση στο Internet και ένα τηλεχειριζόμενο σετ ακουστικών (PSP-S140) ή ακουστικά συμβατά με Skype. Συστήνεται να μιλάτε κοντά στο μικρόφωνο (περίπου 10εκ. από το μικρόφωνο).
*3 Τα καλώδια εξόδου εικόνας (AV καλώδιο / S VIDEO καλώδιο / D Terminal AV καλώδιο / Component AV καλώδιο) πωλούνται ξεχωριστά. Η λίστα των προϊόντων ενδέχεται να διαφέρει ανά χώρα/ περιοχή.
*4 Οι χρωματικές παραλλαγές ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα/ περιοχή.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Dell

Dell G15 5510: Ένα gaming laptop για όλους

To Dell G15 5510 αποτελεί τη νέα γενιά των Dell Gaming laptop, σχεδιασμένη για entry level gaming αλλά και για επαγγελματική χρήση.

Games Valve Steam

Valve Steam Deck: Gaming handset υψηλών δυνατοτήτων

Το νέο gaming handset της Valve, με το όνομα Steam Deck, προσφέρει μεγάλες gaming δυνατότητες εν κινήσει με πρόσβαση σε όλους τους τίτλους του Steam.

Games Netflix

Το Netflix ξεκινά να επεκτείνεται στον τομέα του gaming

H πρόσληψη ενός πρώην στελέχους της Electronic Arts και του Facebook ήταν ενδεικτική του ότι το Netflix θέλει να μπει στο χώρο του gaming.

Games LG

LG UltraFine monitors: Λεπτομέρεια και υψηλή ευκρίνεια

Εξασφαλίστε μοναδική απόδοση και αναπτύξτε τη δημιουργικότητά σας ακόμη περισσότερο μέσα από μια προηγμένη οθόνη LG UltraFine.