Sony PlayStation Move, “Tα κουμπιά είναι αναντικατάστατα στο gaming”

Ουδείς αναντικατάστατος, λέει ο σοφός λαός, όμως η Sony δεν συμμερίζεται αυτή την άποψη. Με το Kinect της Microsoft να κυκλοφορεί σε λίγο καιρό και να… καταργεί την ανάγκη για χειριστήριο, ο ιαπωνικός κολοσσός τονίζει το πόσο σημαντικά είναι τα κουμπιά στον χειρισμό των παιχνιδιών και μάλιστα τα χαρακτηρίζει «αναντικατάστατα».

Όπως αναφέρει η Sony, ειδικά για τα core games έστω και λίγα κουμπιά είναι απαραίτητα, καθώς οι λειτουργίες τους δεν μπορούν να αποδοθούν σωστά σε κινήσεις του σώματος. Φυσικά, με βάση αυτή τη φιλοσοφία σχεδιάστηκε και το PlayStation Move.

, Sony PlayStation Move, “Tα κουμπιά είναι αναντικατάστατα στο gaming”

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alan

Η μετάβαση από την “εποχή” με τα κουμπιά, στην “εποχή χωρίς κουμπιά”, θα γίνει ομαλά και όχι “κοφτά” όπως με το Kinect. Αυτό δεν πάει να πει όμως πως το Kinect δεν θα έχει επιτυχία…

Fil

To dokimasa sta seven kai exei poly fasi! thelei ligo na synithiseis alla se porwnei!

asimakhs

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ SONY!! ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ MICROSOFT, ΞΥΠΟΛΥΤA ΣΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ???? ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ SHOOT EM’UP ‘Η ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ‘Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ??? ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ…………..ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ!!!!! ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??? ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ 2 ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ??? ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Π@Π@Ρ!@ ΚΑΙ ΜΙΣΗ…………ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟ EYE TOY ΣΤΟ PS2??? ΠΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ……….ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ, ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΑΡΙ………ΧΑ ΧΑ…….ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ……..ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ…….

“ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.