Splinter Cell: Νέες φήμες για την ανάπτυξη ενός open-world τίτλου από την Ubisoft

, Splinter Cell: Νέες φήμες για την ανάπτυξη ενός open-world τίτλου από την Ubisoft

Μέχρι σήμερα έχουμε δει αρκετές φήμες γύρω από την πιθανότητα να δούμε ένα νέο Splinter Cell μετά από χρόνια από την Ubisoft. Προς απογοήτευση αρκετών, καμία από αυτές δεν επιβεβαιώθηκε. Ωστόσο μια νέα φήμη έκανε την εμφάνισή της από τον Tom Henderson, ο οποίος στο παρελθόν είχε αρκετές πληροφορίες γύρω από το Battlefield 2042 πριν την επίσημη ανακοίνωση του. Ο Henderson μέσα από το Twitter αποκάλυψε μερικές νέες λεπτομέρειες για το νέο τίτλο του Splinter Cell, παρουσιάζοντας ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτά που έχουμε συνηθίσει.

, Splinter Cell: Νέες φήμες για την ανάπτυξη ενός open-world τίτλου από την Ubisoft

Σύμφωνα με τον Tom Henderson, το νέο Splinter Cell βρίσκεται σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης από την Ubisoft αυτήν τη στιγμή. Από αυτά που γνωρίζει ο ίδιος, θα έχουμε να κάνουμε με έναν open-world τίτλο, με επιρροές από Assassin’s Creed, αλλά και από το νέο Halo Infinite. Αυτό που δεν γίνεται σαφές είναι ποιο studio έχει αναλάβει την ανάπτυξη του. Υφίσταται η πιθανότητα – μικρή πιθανότητα βέβαια – το νέο Splinter Cell να ανακοινωθεί το 2022 από την Ubisoft, όπου ακολούθως θα υπάρξουν και περισσότερες πληροφορίες.

, Splinter Cell: Νέες φήμες για την ανάπτυξη ενός open-world τίτλου από την Ubisoft

Το τελευταίο Splinter Cell: Blacklist που έγινε διαθέσιμο το 2013 ήταν και η τελευταία προσθήκη στο franchise, με αρκετούς να πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σειράς μέχρι σήμερα. Αν και ο Sam Fisher έχει κάνει την εμφάνισή του σε spin-off παιχνίδια,
σίγουρα αρκετοί θα είναι αυτοί που περιμένουν να γυρίσει με ένα νέο δικό του τίτλο στο μέλλον.

Η αγάπη του Μάνου για τα games ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Η αρχή έγινε με ένα Atari, για να ακολουθήσει το Super Nintendo και στη συνέχεια έγινε πάθος. Λάτρης των RPGs, Action, FPS, Strategy Games, Football Manager και ότι έχει να κάνει με τη τεχνολογία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.