Στον “πάγο” το Hitman

Hitman, Στον “πάγο” το Hitman

Τη διακοπή της συνεργασίας της με την IO Interactive, παραγωγό του Hitman ανακοίνωσε η ιαπωνική Square Enix. Η Square Enix, στη διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών της αποτελεσμάτων δήλωσε ότι αποσύρει την επένδυσή της στην IO Interactive και ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με άλλους επενδυτές για το μέλλον του στούντιο.

Παρά το γεγονός ότι η απόσυρση της Square Enix δε σημαίνει απαραίτητα και το τέλος του γνωστού παιχνιδιού, εντούτοις, δημιουργεί αβεβαιότητα για το αν και πότε θα δούμε την επόμενη έκδοση του πασίγνωστου παιχνιδιού.

Να υπενθυμιστεί ότι η  πιο πρόσφατη έκδοση του Hitman, είχε κυκλοφορήσει σε…επεισόδια. Τα εφτά επεισόδια που αποτελούσαν ολόκληρη τη σειρά, κυκλοφόρησαν στη διάρκεια του 2016. Ωστόσο, παρά τις καλές κριτικές που πήρε, το περίεργο χρονοδιάγραμμα που ακολούθησε η εταιρεία, στο τέλος δεν απέφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα για την IO Interactive, καθώς πολλοί gamers στο τέλος δεν ασχολήθηκαν με όλη ή και καθόλου με τη σειρά.

Εκτός από το Hitman, η Square Enix διέκοψε και την ανάπτυξη του Deus Ex ύστερα από τις απογοητευτικές πωλήσεις του Mankind Divided.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.

Games featured games video games

Among Us: Οι devs εξηγούν γιατί καθυστερεί τόσο η ανάπτυξη του

Παρά τις δηλώσεις του προγραμματιστή, η ανάπτυξη του Among Us είναι ιδιαίτερα αργή. Η Innersloth αποκάλυψε γιατί απαιτεί τόσο χρόνο η ανάπτυξη του.

Games video games videogames

Hitman 3: Δωρεάν συγχρονισμός της πρόοδου από το Steam στο Epic Games Store

Η δημιουργός του Hitman 3 ανακοίνωσε ότι αναζητά τρόπο ώστε οι PC gamers που έχουν παλιούς τίτλους να συγχρονίσουν δωρεάν την πρόοδο τους.

Games Android featured games

5 κορυφαία δωρεάν platform games για Android και iOS

Απόκτείστε δωρεάν 5 κορυφαία platform games για ατελείωτες ώρες γρίφων σε Android και iOS ωστε να περάσετε πολλές ώρες ευχάριστα.