Στον “πάγο” το Hitman

0

hitman

Τη διακοπή της συνεργασίας της με την IO Interactive, παραγωγό του Hitman ανακοίνωσε η ιαπωνική Square Enix. Η Square Enix, στη διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών της αποτελεσμάτων δήλωσε ότι αποσύρει την επένδυσή της στην IO Interactive και ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με άλλους επενδυτές για το μέλλον του στούντιο.

Παρά το γεγονός ότι η απόσυρση της Square Enix δε σημαίνει απαραίτητα και το τέλος του γνωστού παιχνιδιού, εντούτοις, δημιουργεί αβεβαιότητα για το αν και πότε θα δούμε την επόμενη έκδοση του πασίγνωστου παιχνιδιού.

Να υπενθυμιστεί ότι η  πιο πρόσφατη έκδοση του Hitman, είχε κυκλοφορήσει σε…επεισόδια. Τα εφτά επεισόδια που αποτελούσαν ολόκληρη τη σειρά, κυκλοφόρησαν στη διάρκεια του 2016. Ωστόσο, παρά τις καλές κριτικές που πήρε, το περίεργο χρονοδιάγραμμα που ακολούθησε η εταιρεία, στο τέλος δεν απέφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα για την IO Interactive, καθώς πολλοί gamers στο τέλος δεν ασχολήθηκαν με όλη ή και καθόλου με τη σειρά.

Εκτός από το Hitman, η Square Enix διέκοψε και την ανάπτυξη του Deus Ex ύστερα από τις απογοητευτικές πωλήσεις του Mankind Divided.

Πηγή

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα