Στον “πάγο” το Hitman

Hitman, Στον “πάγο” το Hitman

Τη διακοπή της συνεργασίας της με την IO Interactive, παραγωγό του Hitman ανακοίνωσε η ιαπωνική Square Enix. Η Square Enix, στη διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών της αποτελεσμάτων δήλωσε ότι αποσύρει την επένδυσή της στην IO Interactive και ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με άλλους επενδυτές για το μέλλον του στούντιο.

Παρά το γεγονός ότι η απόσυρση της Square Enix δε σημαίνει απαραίτητα και το τέλος του γνωστού παιχνιδιού, εντούτοις, δημιουργεί αβεβαιότητα για το αν και πότε θα δούμε την επόμενη έκδοση του πασίγνωστου παιχνιδιού.

Να υπενθυμιστεί ότι η  πιο πρόσφατη έκδοση του Hitman, είχε κυκλοφορήσει σε…επεισόδια. Τα εφτά επεισόδια που αποτελούσαν ολόκληρη τη σειρά, κυκλοφόρησαν στη διάρκεια του 2016. Ωστόσο, παρά τις καλές κριτικές που πήρε, το περίεργο χρονοδιάγραμμα που ακολούθησε η εταιρεία, στο τέλος δεν απέφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα για την IO Interactive, καθώς πολλοί gamers στο τέλος δεν ασχολήθηκαν με όλη ή και καθόλου με τη σειρά.

Εκτός από το Hitman, η Square Enix διέκοψε και την ανάπτυξη του Deus Ex ύστερα από τις απογοητευτικές πωλήσεις του Mankind Divided.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games video games videogames

Τα video games βελτιώνουν τη μνήμη και τον έλεγχο των παρορμήσεων των παιδιών

Πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη μελέτη για τις επιπτώσεις που έχουν τα βιντεοπαιχνίδια στα παιδιά και τα αποτελέσματά της δεν είναι αυτά που περιμέναμε. Από ότι φαίνεται, τα ωφελεί.