Η Valve αναζητεί έμπειρους χρήστες για το Linux Steam Client Beta

Ένα μεγάλο στοίχημα για τη Valve είναι να καταφέρει να φέρει την όλη εμπειρία του Steam Client και στο λειτουργικό σύστημα Linux, εκτός από τα Windows και Mac. Ήδη το ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί εδώ και καιρό και η Valve αποφάσισε να ανοίξει τις αιτήσεις για 1.000 έμπειρους χρήστες του λειτουργικού.

Οι χρήστες αυτοί θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι την έκδοση Beta του Steam Client για Linux, να παίξουν ένα παιχνίδι της Valve στην open source πλατφόρμα και θα έχουν επίσης και υποστήριξη για έκδοση Ubuntu 12.04 και άνω. Η επιλογή για “Big Picture Mode” δε θα είναι δυνατή, καθώς επίσης και η δυνατότητα για επιλογή περαιτέρω παιχνιδιών.

Αν πιστεύετε πως είστε ένας έμπειρος χρήστης του λειτουργικού Linux, μπορείτε να κάνετε αίτηση εδώ.

, Η Valve αναζητεί έμπειρους χρήστες για το Linux Steam Client Beta

Θοδωρής Κονσούλας

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Steam Valve

H Valve ανακοίνωσε το Steam Deck OLED με βελτιωμένη οθόνη και διάρκεια μπαταρίας

Η Valve ανακοίνωσε το Steam Deck ΟLED, την νέα αναβαθμισμένη έκδοση της φορητής κονσόλας, που θα γίνει διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες.

Games Steam

Steam: Πλέον μπορείτε να δοκιμάζετε δωρεάν τα παιχνίδια – Πρώτος τίτλος το Dead Space

Το Steam κυκλοφορεί μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει την προσφορά δωρεάν δοκιμών περιορισμένου χρόνου για τα παιχνίδια.

Internet Steam Valve

Steam: Μπορεί πλέον να μεταφέρει παιχνίδια μέσω του τοπικού δικτύου

Εάν έχετε εγκαταστήσει ένα παιχνίδι στο pc σας και θέλετε να το παίξετε σε άλλο μηχάνημα, μπορείτε να το μεταφέρετε από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς να κάνετε εκ νέου λήψη αρχείων.

Business Linux macOS Windows

Οι περισσότεροι προγραμματιστές στρέφονται στο Linux – Ξεπέρασε σε δημοφιλία το macOS

Εντυπωσιακά είναι τα ευρήματα της έρευνας προγραμματιστών Stack Overflow 2022, που αναφέρει ότι το λογισμικό Linux είναι πλέον πιο δημοφιλές από το macOS της Apple, καθώς οι προγραμματιστές στρέφονται σε άλλα συστήματα.