Steam: Πλέον μπορείτε να δοκιμάζετε δωρεάν τα παιχνίδια – Πρώτος τίτλος το Dead Space

Steam δωρεάν, Steam: Πλέον μπορείτε να δοκιμάζετε δωρεάν τα παιχνίδια – Πρώτος τίτλος το Dead Space

Το Steam κυκλοφορεί μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει στους προγραμματιστές και τους εκδότες να προσφέρουν δωρεάν δοκιμές περιορισμένου χρόνου για τα παιχνίδια τους. Ο πρώτος τίτλος που προσφέρει free trial 90 λεπτών είναι το remake του Dead Space της EA Motive.

To παιχνίδι κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο και πήρε καλές κριτικές. Τώρα, σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία, η EA ανακοίνωσε ότι πραγματοποιεί έκπτωση 20% για το Dead Space στο Steam και προσφέρει δωρεάν δοκιμή έως τις 29 Μαΐου.

Τις επόμενες δύο εβδομάδες, λοιπόν, οποιοσδήποτε με λογαριασμό Steam μπορεί να δοκιμάσει το Dead Space για μιάμιση ώρα δωρεάν. Οι παίκτες πρέπει να κατεβάσουν ολόκληρο το παιχνίδι πριν ξεκινήσουν τη δωρεάν δοκιμή και στη συνέχεια μπορούν να επιλέξουν να το αγοράσουν μόλις συμπληρωθούν τα 90 λεπτά τους.

Το Dead Space είναι τώρα διαθέσιμο για PC, PS5 και Xbox Series X/S. Η πώληση και η δωρεάν δοκιμή του παιχνιδιού στο Steam θα είναι διαθέσιμες έως τις 29 Μαΐου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Steam Valve

H Valve ανακοίνωσε το Steam Deck OLED με βελτιωμένη οθόνη και διάρκεια μπαταρίας

Η Valve ανακοίνωσε το Steam Deck ΟLED, την νέα αναβαθμισμένη έκδοση της φορητής κονσόλας, που θα γίνει διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες.

Internet Steam Valve

Steam: Μπορεί πλέον να μεταφέρει παιχνίδια μέσω του τοπικού δικτύου

Εάν έχετε εγκαταστήσει ένα παιχνίδι στο pc σας και θέλετε να το παίξετε σε άλλο μηχάνημα, μπορείτε να το μεταφέρετε από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς να κάνετε εκ νέου λήψη αρχείων.

Cars Apple Apple Music featured

Η Apple Music έρχεται σύντομα στα Tesla – Στην “γωνία” περιμένει και η Steam

H Tesla επεκτείνει εντυπωσιακά το δίκτυο των συνεργασιών της, καθώς σύμφωνα με αναφορές ετοιμάζεται να προσθέσει στα οχήματά της την εφαρμογή Apple Music.

Games Gaming Steam

Ξέφρενη πορεία για το Steam – “Διαλύει” τα ρεκόρ παικτών

Το gaming δείχνει να περνά μία εκ των κορυφαίων περιόδων του, όπως φαίνεται χαρακτηριστικά μέσα από το Steam, που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.