Steam: Ρεκόρ όλων των εποχών με 20 εκ. gamers συνδεδεμένους ταυτόχρονα

, Steam: Ρεκόρ όλων των εποχών με 20 εκ. gamers συνδεδεμένους ταυτόχρονα

Το Steam κατέγραψε ρεκόρ όλων των εποχών με 20 εκατομμύρια ταυτόχρονους χρήστες μέσα σε ένα 24ωρο το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, σύμφωνα με στοιχεία της ιστοσελίδας steamdb. Είναι η πρώτη φορά που το Steam είχε πάνω από 20 εκατομμύρια χρήστες συνδεδεμένους gamers ταυτόχρονα με τους 6,4 εκ. από αυτούς να παίζουν ενεργά ένα παιχνίδι.

Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 19 εκατομμύρια ταυτόχρονοι χρήστες και καταγράφηκε πριν από ένα μήνα.

Δεν υπήρξαν ιδιαίτερα αξιοσημείωτες κυκλοφορίες στο Steam την περασμένη εβδομάδα, οπότε είναι πιθανόν η άνοδος των χρηστών να ωφείλεται στην καραντίνα του “μένουμε σπίτι” που τηρείται στις περισσότερες χώρες του κόσμου λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Οι παίκτες ήταν κολλημένοι σε αγαπημένα παιχνίδι όπως Counter-Strike: Global Offensive με 1.024.845 ταυτόχρονουν παίκτες, Dota 2 με 701.632 παίκτες και PUBG με 515.050 παίκτες.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Steam Valve

H Valve ανακοίνωσε το Steam Deck OLED με βελτιωμένη οθόνη και διάρκεια μπαταρίας

Η Valve ανακοίνωσε το Steam Deck ΟLED, την νέα αναβαθμισμένη έκδοση της φορητής κονσόλας, που θα γίνει διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες.

Games Steam

Steam: Πλέον μπορείτε να δοκιμάζετε δωρεάν τα παιχνίδια – Πρώτος τίτλος το Dead Space

Το Steam κυκλοφορεί μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει την προσφορά δωρεάν δοκιμών περιορισμένου χρόνου για τα παιχνίδια.

Internet Steam Valve

Steam: Μπορεί πλέον να μεταφέρει παιχνίδια μέσω του τοπικού δικτύου

Εάν έχετε εγκαταστήσει ένα παιχνίδι στο pc σας και θέλετε να το παίξετε σε άλλο μηχάνημα, μπορείτε να το μεταφέρετε από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς να κάνετε εκ νέου λήψη αρχείων.

Cars Apple Apple Music featured

Η Apple Music έρχεται σύντομα στα Tesla – Στην “γωνία” περιμένει και η Steam

H Tesla επεκτείνει εντυπωσιακά το δίκτυο των συνεργασιών της, καθώς σύμφωνα με αναφορές ετοιμάζεται να προσθέσει στα οχήματά της την εφαρμογή Apple Music.