Steam: Ξεκίνησε η χειμερινή περίοδος εκπτώσεων

Η διάσημη πλατφόρμα ηλεκτρονικών παιχνιδιών Steam άρχισε τις χειμερινές εκπτώσεις σε διάφορους τίτλους παιχνιδιών. Αν για κάποιο λόγο χάσατε τις εκπτώσεις του Καλοκαιριού και του Halloween, τώρα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε τους αγαπημένους σας τίτλους φθηνότερα.

Η εκπτώσεις ξεκίνησαν στις 22 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2017. Αυτό σημαίνει ότι, όποιος θέλει να κάνει τα «χειμερινά» του ψώνια, θα έχει περίπου δύο εβδομάδες για να αποφασίσει. Όπως έχει γίνει και σε προηγούμενες εκπτώσεις, οι τιμές μεταβάλλονται κατά την διάρκεια της περιόδου, οπότε μια τιμή ενός παιχνιδιού σήμερα, μπορεί να διαφέρει αύριο.

Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια που έχουν εκπτώσεις, όπως το Baldur’s Gate στο 60% της αρχικής τιμής και το Insurgency το οποίο είναι 80% φθηνότερο. Ωστόσο υπάρχουν και τα παιχνίδια που έχουν μόνο ένα 10% έκπτωση, η οποία παρόλο που είναι μικρή, είναι καλύτερα από το να το αγόραζες στην κανονική τιμή.

steam winter sales 2016 titles games, Steam: Ξεκίνησε η χειμερινή περίοδος εκπτώσεων

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
edd

Σπάνια έχει τις καλύτερες τιμές. Αν περιμένετε 24 ώρες, κάποιο άλλο κατάστημα θα βγάλει αυτό που θέλετε σε χαμηλότερη τιμή.
Πάντα ελεγξτε το https://isthereanydeal.com. Λύνει χέρια και έχει επέκταση για browsers

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Steam Valve

H Valve ανακοίνωσε το Steam Deck OLED με βελτιωμένη οθόνη και διάρκεια μπαταρίας

Η Valve ανακοίνωσε το Steam Deck ΟLED, την νέα αναβαθμισμένη έκδοση της φορητής κονσόλας, που θα γίνει διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες.

Games Steam

Steam: Πλέον μπορείτε να δοκιμάζετε δωρεάν τα παιχνίδια – Πρώτος τίτλος το Dead Space

Το Steam κυκλοφορεί μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει την προσφορά δωρεάν δοκιμών περιορισμένου χρόνου για τα παιχνίδια.

Internet Steam Valve

Steam: Μπορεί πλέον να μεταφέρει παιχνίδια μέσω του τοπικού δικτύου

Εάν έχετε εγκαταστήσει ένα παιχνίδι στο pc σας και θέλετε να το παίξετε σε άλλο μηχάνημα, μπορείτε να το μεταφέρετε από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς να κάνετε εκ νέου λήψη αρχείων.

Cars Apple Apple Music featured

Η Apple Music έρχεται σύντομα στα Tesla – Στην “γωνία” περιμένει και η Steam

H Tesla επεκτείνει εντυπωσιακά το δίκτυο των συνεργασιών της, καθώς σύμφωνα με αναφορές ετοιμάζεται να προσθέσει στα οχήματά της την εφαρμογή Apple Music.