Steam: Ξεπέρασε το ορόσημο του 1 δισ. λογαριασμών

Steam, Steam: Ξεπέρασε το ορόσημο του 1 δισ. λογαριασμών

Το Steam, το δημοφιλές εδώ και 15 χρόνια διαδικτυακό κατάστημα αγοράς βιντεοπαιχνιδιών της Valve πρόσφατα έφτασε και ξεπέρασε το ορόσημο του 1 δις. χρηστών να έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Steam ID Finder, στις 28 Απριλίου το Steam έφτασε τους ένα δισεκατομμύριο λογαριασμούς και ο χρήστης που ‘δημιούργησε’ τον εν λόγω λογαριασμό αποκαλείται ‘amusedsilentdragonfly’.

Με τον παγκόσμιο πληθυσμό να αριθμεί 7,7 δις. ανθρώπους το παραπάνω επίτευμα ακούγεται ακόμα πιο εντυπωσιακό, αλλά πρέπει να αναλογιστούμε ότι εκατομμύρια λογαριασμοί δεν ανήκουν σε κανονικούς παίκτες και έχουν δημιουργηθεί ως δευτερεύοντες ή ακόμα και για κακόβολους σκοπούς όπως το spam. Γεγονός που δεν αναιρεί φυσικά την επιτυχία της Valve.

Μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά που έδωσε στην δημοσιότητα η εταιρία είναι ότι το σύνολο των ενεργών χρηστών φτάνει τα 90 εκατομμύρια, με τον μέγιστο αριθμό των ταυτόχρονα συνδεδεμένων χρηστών που έχει σημειωθεί να αγγίζει τα 18 εκατομμύρια, αριθμό που επιτευχθεί πέρυσι χάρη στην τεράστια απήχηση του εξαιρετικά δημοφιλούς PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Steam Valve

H Valve ανακοίνωσε το Steam Deck OLED με βελτιωμένη οθόνη και διάρκεια μπαταρίας

Η Valve ανακοίνωσε το Steam Deck ΟLED, την νέα αναβαθμισμένη έκδοση της φορητής κονσόλας, που θα γίνει διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες.

Games AI Valve

Valve: Μπλόκο στα παιχνίδια με στοιχεία ΑΙ που παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα

Από την περασμένη εβδομάδα κυκλοφορούν πληροφορίες ότι η Valve αρνιόταν να δημοσιεύσει παιχνίδια με περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από ΑΙ.

Games Steam

Steam: Πλέον μπορείτε να δοκιμάζετε δωρεάν τα παιχνίδια – Πρώτος τίτλος το Dead Space

Το Steam κυκλοφορεί μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει την προσφορά δωρεάν δοκιμών περιορισμένου χρόνου για τα παιχνίδια.

Internet Steam Valve

Steam: Μπορεί πλέον να μεταφέρει παιχνίδια μέσω του τοπικού δικτύου

Εάν έχετε εγκαταστήσει ένα παιχνίδι στο pc σας και θέλετε να το παίξετε σε άλλο μηχάνημα, μπορείτε να το μεταφέρετε από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς να κάνετε εκ νέου λήψη αρχείων.