SteelSeries Rival 600: Ένα gaming ποντίκι που λειτουργεί ακόμα και όταν είναι υπερυψωμένο [CES 2018]

Η SteelSeries δήλωσε το παρόν στην φετινή CES όπως και πολλοί άλλοι κατασκευαστές gaming περιφερειακών. Ο Δανός κατασκευαστής παρουσίασε ένα νέο, ανανεωμένο ποντίκι που ενσωματώνει μια πολύ ενδιαφέρουσα δυνατότητα.

Ο λόγος για το Rival 600, μια εκ των καλύτερων προτάσεων της Steelseries στην κατηγορία των gaming ποντικιών. Συγκεκριμένα, το νέο αξεσουάρ των gamers είναι σε θέση να λειτουργήσει ακόμα και όταν είναι υπερυψωμένο στον αέρα. Μερικές φορές οι χρήστες άθελα τους, ασυναίσθητα, σηκώνουν το ποντίκι με την δύναμη της παλάμης τους είτε λόγω άγχους, είτε λόγω της έντασης της στιγμής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αυτόματη αστάθεια του κέρσορα στην οθόνη, κάτι που πλέον όμως είναι παρελθόν με το Rival 600.

SteelSeries Rival 600 gaming ποντίκι λειτουργεί υπερυψωμένο CES 2018, SteelSeries Rival 600: Ένα gaming ποντίκι που λειτουργεί ακόμα και όταν είναι υπερυψωμένο [CES 2018]

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη τεχνολογία υπάρχει και σε άλλα ποντίκια, αλλά το 600 είναι η πρώτη συσκευή της SteelSereis με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό (το ονομάζει “TrueMove 3+”). Επιπρόσθετα, οι κάτοχοι του νέου ποντικιού μπορούν να αυξομειώσουν το βάρος προσθέτοντας ή αφαιρώντας από τα ειδικά διαμορφωμένα “weight pods” (η διακύμανση βάρους κυμαίνεται μεταξύ 96 και 128 γραμμαρίων). Αναφορικά με τον ενσωματωμένο σένσορα, εκείνος “αισθάνεται” 12.300 CPI και 350 IPS.

Αν κάποιος θέλει να αποκτήσει το Rival 600, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 90 ευρώ. Πρόκειται για ένα ποντίκι που θα εκτιμήσουν οι φανατικοί gamers, άλλωστε για αυτούς είναι σχεδιασμένο. Είναι μια αξιόλογη πρόταση από την SteelSeries και πλέον το ποντίκι καλείται να αποδείξει την… αξία του στην αγορά.

SteelSeries Rival 600 gaming ποντίκι λειτουργεί υπερυψωμένο CES 2018, SteelSeries Rival 600: Ένα gaming ποντίκι που λειτουργεί ακόμα και όταν είναι υπερυψωμένο [CES 2018]

SteelSeries Rival 600 gaming ποντίκι λειτουργεί υπερυψωμένο CES 2018, SteelSeries Rival 600: Ένα gaming ποντίκι που λειτουργεί ακόμα και όταν είναι υπερυψωμένο [CES 2018]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Από τις χειρότερες εταιρίες σε ποντίκια… αγόρασα το 310 (2ο Steelseries mouse) και όπως και το Sensei είναι μια πατάτα και μισή!

apopet26

Δεν σηκώνει κανείς το χέρι άθελα του. Λόγω χαμηλής ευαισθησίας χρειάζεται να σηκώσεις το ποντικι και να το μετακινήσεις στην αρχική του θέση για να το σπρώξεις ξανά και να πραγματοποιησεις στροφές.

Επίσης κάτι που πρέπει να διορθωθεί στον τίτλο δεν είναι ότι δουλεύει υπερυψωμένο. Είναι τελείως λάθος αυτό. Κάτι τέτοιο θα ήταν άχρηστο για gaming δεν θα μπορούσε να στρίψει κανένας. Αυτό που κάνει ο σενσορας και διαφημίζουν είναι ότι στο ανέβασμα και στο κατέβασμα δεν κάνει κινήσεις που δεν θέλεις όπως τα άλλα ποντίκια που όταν τα σηκώνεις και τα ξαναφηνεις κάνουν register κάποια κίνηση που δεν έκανες εσύ.

Λέανδρος

Ωραίος ρε apopet26 γιατί όπως τα λέει στο άρθρο δεν έβγαζα άκρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τεχνολογία CES 2018

Tetra: Έξυπνο μίνι πλυντήριο πιάτων που μαγειρεύει και θαλασσινά [CES 2018]

Το έξυπνο μίνι πλυντήριο Tetra παρουσίασε η Heartworks στο πλαίσιο της CES 2018, το οποίο είναι μικρό, φορητό και μαγειρεύει και θαλασσινά.

Smartphones Android Smartphones CES 2018 ZTE

ZTE: 5G Smartphone μέχρι το 2019 [CES 2018]

Android Smartphone που θα υποστηρίζει 5G σχεδιάζει να λανσάρει η ZTE μέχρι το 2019 στις ΗΠΑ, σύμφωνα με συνέντευξη του CEO Lixin Cheng στο Bloomberg στο πλαίσιο της CES 2018.

Smartphones Android Smartphones CES 2018

Moviphone: Smartphone με ενσωματωμένο Full HD Projector [CES 2018]

Το Moviphone παρουσιάζει η Wireless Mobi Solution στη CES 2018. Πρόκειται για ένα Android Smartphone, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει και σαν Full HD projector.

Smartphones CES 2018 LG

Η LG αλλάζει στρατηγική, θα κυκλοφορεί smartphones όποτε “είναι ανάγκη” [CES 2018]

Η LG παρουσίασε αρκετές συσκευές στο φετινό Consumer Electronics Show 2018. Φυσικά, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της, κορυφαία στελέχη του κατασκευαστή κλήθηκαν να απαντήσουν σε διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και η κατηγορία των smartphones.