Stream Aid 2020: Το Twitch μαζεύει χρήματα για την καταπολέμηση του κορονοϊού

, Stream Aid 2020: Το Twitch μαζεύει χρήματα για την καταπολέμηση του κορονοϊού

Το Twitch είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα ζωντανής αναμετάδοσης στο διαδίκτυο, την οποία χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο οι gamers. Το Twitch λοιπόν ετοιμάζει ένα charity stream ονόματι Steam Aid 2020 το οποίο θα φιλοξενήσει και celebrity ως guests. Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν στο COVID-19 Solidarity Response Fund που έχει κάνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Το event του Twtich θα γίνει στις 28 Μαρτίου και θα ξεκινήσει στις 18:00 ώρα Ελλάδος και θα διαρκέσει 12 ώρες.

Κατά την διάρκεια θα υπάρχουν αρκετοί guests, από διάφορα παιχνίδια όπως το Fortnite ενώ για την ψυχαγωγία των viewers θα υπάρχουν και τουρνουά σε διάφορα παιχνίδια όπως το UNO και το Fortnite. Στο Stream Aid 2020 θα υπάρξουν άνθρωποι του χώρου της μουσικής όπως είναι ο John Legend καθώς και διάσημοι streamers της πλατφόρμας όπως είναι ο  Nick “Nick Eh 30” Amyoony.

Το livestream θα μεταδοθεί από τον λογαριασμό του ίδιου του Twitch και θα υπάρχει ειδικό link για όσους θέλουν να βοήθησουν.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Amazon Twitch

Twitch: Αποχωρεί από την Κορέα λόγω «απαγορευτικά ακριβών» χρεώσεων δικτύου

Το Twitch ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές του στη Νότια Κορέα στις 27 Φεβρουαρίου 2024.

Internet Twitch YouTube

YouTube: Λανσάρει τα δικά του emote – Θυμίζει αρκετά το Twitch

Το YouTube αρχίζει να λανσάρει τα δικά του προσαρμοσμένα emote τύπου Twitch, που ονομάζονται YouTube Emotes και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ενότητες σχολίων και κατά τη διάρκεια ζωντανών εκπομπών.

Internet featured Twitch

Twitch: Φέρνει το δικό του “κουμπί πανικού”

Το Twitch ανακοίνωσε ότι εφαρμόζει ένα νέο χαρακτηριστικό ασφαλείας, που ονομάζεται Shield Mode και προσφέρει ένα κλείδωμα έκτακτης ανάγκης στο stream του κάθε δημιουργού.

Internet Twitch

Streamer του Twitch έσπασε την πλάτη της σε live στο TwitchCon

Μια streamer του Twitch, η Adriana Chechik, με πάνω από 800,000 followers, υποστηρίζει ότι έσπασε την πλάτη της σε δύο σημεία όταν πήδηξε σε ένα foam pit σε Live του TwitchCon το Σάββατο.