Super Mario 3D All-Stars: Ανακοινώθηκε επίσημα με περιορισμένη διαθεσιμότητα

Η Nintendo στα πλαίσια του νεότερου της Nintendo Direct, το ψηφιακό event στο οποίο η εταιρεία μας ανακοινώνει νέους τίτλους ή χαρακτηριστικά για τις κονσόλες της, ανακοίνωσε μία συλλογή από τις πληρέστερες συλλογές 3D Super Mario για το Nintendo Switch, με έναν περίεργο περιορισμό.

Η συλλογή, με την ονομασία Super Mario 3D All-Stars, θα περιλαμβάνει τα παιχνίδια Super Mario 64, Super Mario Sunshine και Super Mario Galaxy και θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή και φυσική μορφή στις 18 Σεπτεμβρίου για το Nintendo Switch. Όμως, το περίεργο είναι ότι η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι ο τίτλος θα σταματήσει να διανέμεται από το Μάρτιο του 2021, κάτι που δε θα περιμέναμε για μία τόσο σημαντική κυκλοφορία από την εταιρεία.

, Super Mario 3D All-Stars: Ανακοινώθηκε επίσημα με περιορισμένη διαθεσιμότητα

Το Super Mario 64 κυκλοφόρησε πρώτη φορά για το Nintendo 64 το 1996, με τον τίτλο να είναι η πρώτη 3D εμπειρία που γνωρίσαμε με πρωταγωνιστή τον Mario και να θεωρείται ακόμα και σήμερα ένα από τα κορυφαία platform όλων των εποχών. Το Super Mario Sunshine ακολούθησε αυτά τα βήματα, όμως είχε την ατυχία να κυκλοφορήσει στην όχι τόσο διαδεδομένη κονσόλα της Nintendo, το GameCube, ενώ το Super Mario Galaxy απογείωσε τη φόρμουλα των προαναφερθέντων στο Nintendo Wii. Η τιμή προπαραγγελίας του Super Mario 3D All-Stars είναι περίπου 57 ευρώ (49,99GBP).

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευθυμης

Στην Ελλαδα απο που το προπαραγγελνουμε? δεν βρηκα τιποτα στην Ελληνικη αντιπροσωπεια.

Γιάννης

Πότε ξεκηνάνε οι Προπαραγγελίες στα μαγαζιά?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.