Super Mario Run: Θα απαιτεί μόνιμη σύνδεση στο internet

Το Super Mario Run είναι ένα εκ των πλέον αναμενόμενων games για iOS του οποίου η κυκλοφορία ανακοινώθηκε μαζί με τα iPhone 7 και 7 Plus. Το παιχνίδι της Nintendo θα γίνει διαθέσιμο στις 15 Δεκεμβρίου, προκαλώντας ενθουσιασμό σε αμέτρητους κατόχους iPhone, iPad και iPod Touch που ανυπομονούν να χειριστούν τον θρυλικό ήρωα Mario. Ενώ ένα μέρος της εφαρμογής θα είναι δωρεάν για δοκιμή, η πλήρης έκδοση θα κοστίζει 10 ευρώ.

Δυστυχώς, ο σχεδιαστής του Super Mario Run Shigeru Miyamoto επιφύλασσε κάποια δυσάρεστα νέα για το παιχνίδι που δεν γνωρίζαμε μέχρι στιγμής. Φαίνεται πως για να είναι κάποιος σε θέση να παίξει, θα πρέπει να έχει ενεργή και μόνιμη σύνδεση στο διαδίκτυο, είτε έχει πληρώσει για την ολοκληρωμένη έκδοση είτε όχι. Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορείτε να ευχαριστηθείτε το Mario Run μέσα στο Μετρό ή κατά την διάρκεια μιας αεροπορικής πτήσης, ενώ φυσικά θα χρειαστεί να έχετε ενεργοποιημένα τα δεδομένα (3G / 4G-LTE) για να παίζετε στον δρόμο.

Σύμφωνα με τον Miyamoto, ο λόγος που το Mario Run δεν μπορεί να λειτουργήσει offline είναι επειδή δύο εκ των τριών game modes, τα Kingdom Builder και Toad Rally χρειάζονται αναγκαστικά σύνδεση με το internet. Ο ίδιος σημείωσε πως η Nintendo, μέσω της διαρκούς σύνδεσης, ήθελε να κάνει τα τρια game modes να λειτουργούν μαζί, κρατώντας ταυτόχρονα ασφαλές το λογισμικό της εφαρμογής που είναι πολύ σημαντικό για εκείνη, υπονοώντας την πιθανότητα πειρατικής και παράνομης διάθεσης του παιχνιδιού.

Όσοι ανυπομονούσατε για την κυκλοφορία του Super Mario Run θα πρέπει τελικά να υπολογίσετε και το κόστος των δεδομένων που θα απαιτεί το παιχνίδι, εκτός των 10 ευρώ για την πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες. Βέβαια είναι η πρώτη φορά που ο Mario θα κάνει την εμφάνιση του σε smartphone, οπότε ίσως να αξίζει την ταλαιπωρία και το ποσό!

Super Mario Run, Super Mario Run: Θα απαιτεί μόνιμη σύνδεση στο internet

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

α καλά….

KnightRider

Τι μ**κια είναι αυτό τώρα να απαιτεί Internet ?? Με τι IQ δουλεύουν εκεί ???

M-X

“Βέβαια είναι η πρώτη φορά που ο Mario θα κάνει την εμφάνιση του σε smartphone”
Μπορεις παρα πολυ ευκολα να κατεβασεις ενα emulator με τις καταλληλες rom και να παιξεις mario χωρις συνδεση οπως επισης σε παρα πολυ αδυναμα κινητα (και φτηνα!).Ειδικα snes emu
παιζουν και σε διπυρηνα android!Βεβεια δεν θα ειναι το καινουριο αλλα το fun factor για μενα ειναι αξεπεραστο!Αν ειναι να εισαι συνεχεια online και να το πληρωσεις…καλυτερα snes emu με supermarioworld και yosi island !ΙΜΗΟ

KnightRider

@M-X

Και Nintendo 64 emulator το οποίο ανεβάζεις την ανάλυση και πολλαπλασιάζεις τα πολύγωνα οπότε έχεις και super ανάλυση

Vasilist

Αν και πιστεύω η Nintendo καινοτομεί στον τομέα της αυτό τώρα είναι fail που πρέπει να είσαι συνέχεια στο ίντερνετ, και αν τελειώσουν τα δεδομένα?

M-X

@knightrider
Α γειά σου!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nintendo Super Mario

Συνεργασία Tag Heuer με Nintendo για limited edition Mario Κart ρολόγια

Η Tag Heuer ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι συνεργάστηκε με τη Nintendo για άλλη μια φορά για δύο limited edition Mario Kart ρολόγια.

Games Nintendo Super Mario

Συλλεκτική κασέτα Super Mario 64 πωλείται για 1.5 εκ. δολάρια

Δεν έχει δίκιο όποιος σας πει ότι το gaming είναι χάσιμο χρόνου, αφού μία συλλεκτική κασέτα Super Mario 64 μπορεί σας κάνει εκατομμυριούχους.

Games Nintendo Nintendo Switch Super Mario

Super Mario 3D All-Stars: Ανακοινώθηκε επίσημα με περιορισμένη διαθεσιμότητα

Η συλλογή, με την ονομασία Super Mario 3D All-Stars, θα περιλαμβάνει τα παιχνίδια Super Mario 64, Super Mario Sunshine και Super Mario Galaxy.

Games Nintendo Super Mario

H LEGO δημιουργεί ένα Nintendo Entertainment System από τουβλάκια γεμάτο νοσταλγία

Για τον εορτασμό των τριακοστών πέμπτων γενεθλίων της κονσόλας, η LEGO σε συνεργασία με τη Nintendo δημιούργησαν μία replica της κονσόλας.