Οι μετοχές της Nintendo έπεσαν 11% από την κυκλοφορία του Super Mario Run

Η πρώτη φορά της Nintendo στο mobile gaming, από ότι φαίνεται δεν διαγράφεται όσο λαμπρή θα περίμεναν. Από την στιγμή που το Super Mario Run κυκλοφόρησε στο App Store την προηγούμενη εβδομάδα, η μετοχή της Nintendo έχει πέσει 11% από την αρχική της αξία, το οποίο ίσως εν μέρη οφείλεται στην κακή βαθμολογία του παιχνιδιού.

Παρόλο που σε πολλές χώρες του κόσμου κατέχει την πρώτη θέση ως το πιο κερδοφόρο παιχνίδι, το Super Mario Run αυτή την στιγμή έχει πολύ κακή βαθμολογία, αφού οι χρήστες του δίνουν 2.5/5 αστέρια. Πολλοί είναι αυτοί που ίσως δυσαρεστήθηκαν από την τιμολόγηση του παιχνιδιού, για το οποίο αφού παίξεις 3 level, πρέπει να δώσεις 10 δολάρια για να ξεκλειδώσεις τα υπόλοιπα. Επιπλέον, η συνεχής απαίτηση για ύπαρξη σύνδεσης, ώστε να μπορείς να παίξεις το παιχνίδι, έχει προβληματίσει αρκετούς χρήστες.

Ωστόσο, υπάρχει και μια άλλη μερίδα παικτών οι οποίοι είναι αρκετά ευχαριστημένοι, αφού στην ουσία αγοράζεις ένα ολόκληρο παιχνίδι Mario σε μια νέα πλατφόρμα, με μόνο λίγα δολάρια. Στην τιμή φυσικά αυτή, γλιτώνεις τις ενοχλητικές διαφημίσεις και τα microtransactions, που πλέον έχουν γίνει σχεδόν στάνταρ για την πλειονότητα των παιχνιδιών.

Είναι σίγουρα αρκετά νωρίς για να κρίνουμε την επιτυχία ή όχι του Super Mario Run, καθώς αυτό δεν έχει κάνει ακόμη ντεμπούτο στο Play Store. Σίγουρα κάποιες μικρές αλλαγές στην τιμολόγηση θα το κάνουν να φαίνεται πολύ πιο καλό στα μάτια των περισσότερων καταναλωτών.

Super Mario Run Nintendo shares plummet bad reviews, Οι μετοχές της Nintendo έπεσαν 11% από την κυκλοφορία του Super Mario Run

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Λογικο !!

nick2010

Συνεχής χρήση data και freemium…. καλά να πάθουν.

Κώστας Ζ.

@Λάμπρος Κοσμοπουλος,ρίξε μια ματιά στον τίτλο

Κώστας Ζ.

@Λαμπρος Κοσμοπουλος,ριξε μια ματια στον τίτλο

Than

Η αληθεια ειναι οτι το game δε λεει πολλα πραγματα. Σε καμια περίπτωση δεν αγγίζει το πρωτότυπο. Τζαμπα τόση διαφήμιση.

edd

Η πιο έξυπνη και υπερτιμημένη εταιρία στο χώρο της. Απορώ ποιοι αγοράζουν ακόμα nintendo;;; Το μόνο που κάνει είναι reboots/remasters παμπάλεων τίτλων..

Ravisher34

Τα app θελουν λεφτα..απλα πραγματα…χιλιες φορες μερικα ευρω και να φευγουν οι διαφημισεις και ολα τα χαζα…

NikosAr

Απογοήτευση …

ΝΙΚΟΣ

Δε κλάνει ο πεθαμένος.

dialteo

Ένα Hype που ξεφούσκωσε γρήγορα.
1) Gameplay: σίγουρα λιγότερο ενδιαφέρον από αυτό που περιμέναμε
2) Τιμή: σηκώνει συζήτηση. Μάλλον πολλά, λόγω του 1
3) Always on σύνδεση: fail

Alphadigital.gr

και μόνιμη σύνδεση στο internet… πως θα πάει καλά;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.