PES 2018 teaser trailer video

Με τη σεζόν 2016/2017 να μην έχει ολοκληρωθεί η Konami ανακοίνωσε ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του Pro Evolution Soccer 2018 θα είναι η 12η Σεπτεμβρίου. Η νέα αυτή έκδοση θα προσθέτει νέες co-op online λειτουργίες και πολλές αλλαγές στο UI του παιχνιδιού.

Η επιλογή PES League θα ενσωματωθεί σε όλες τις online λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου του νέου co-op συστήματος για παιχνίδια 2 εναντίον 2 και 3 εναντίον 3, που θα επιτρέπει σε εσάς και την παρέα σας να αναμετρηθείτε με άλλους παίκτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

PES 2018 teaser trailer video, PES 2018 teaser trailer video

Μεταξύ άλλων modes θα συναντήσουμε πάλι το myClub και Random Selection Match, ενώ το Master League θα προσφέρει νέα features, όπως οι συνεντεύξεις πριν από τον αγώνα και στιγμές μέσα από τα αποδυτήρια.

Τέλος, θα υπάρξουν βελτιώσεις στο gameplay όσον αφορά το χειρισμό της μπάλας, τον έλεγχο αυτής με ολόκληρο το σώμα και άλλα πολλά, τα οποία όμως θα πρέπει να περιμένουμε να τα δούμε σε δράση μέχρι τη δημοσίευση του επίσημου trailer, αργότερα στην E3. Για την ώρα μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το teaser trailer του παιχνιδιού που έχει ήδη κυκλοφορήσει.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος τ

Ίδιο φαίνεται και όσοι παίζουμε πσ παίρνουμε πάντα τα 3μας

GoGos

Δακρύσαμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Call of Duty Candy Crush Saga FIFA

Τα 50 κορυφαία video games με βάση τα έσοδα παγκοσμίως

Είναι πολλά τα λεφτά. Δείτε ποια είναι τα 50 κορυφαία video game, με βάση τα έσοδα, που είχαν οι εταιρείες τους όλα αυτά τα χρόνια.

Games games Gaming PES

PES 2013, Γνωρίστε τα modes [video]

Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού, που σημαίνει ότι είναι ώρα να αρχίσουμε να μαθαίνουμε περισσότερα για το νέο PES. Γι αυτό λοιπόν και η Konami ξεκινά μια σειρά από βίντεο που παρουσιάζουν τα νέα χαρακτηριστικά του πολυαναμενόμενου PES 2013. Το πρώτο βίντεο, που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, παρουσιάζει κάποια από τα modes που μπορείτε να […]

Games games PES

Το PES 2013 σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο [trailer]

Όπως είχε υποσχεθεί, η Konami ανακοίνωσε επίσημα το PES 2013, το οποίο σύμφωνα με την εταιρία είναι βελτιωμένο σε όλους τους τομείς και αποτελεί την πιο πιστή αναπαράσταση του μοντέρνου ποδοσφαίρου μέχρι τώρα. Το παιχνίδι σας δίνει πλήρη ελευθερία κινήσεων στον έλεγχο της μπάλας, στις πρώτες επαφές, στα σουτ, στις πάσες, στις ντρίμπλες, στα ένα-δύο, […]

Games PES Pro 2011 Pro Evolution Soccer 2011

Pro Evolution Soccer 2011, Οι βελτιώσεις της νέας έκδοσης

Η Konami υπόσχεται ότι το Pro Evolution Soccer – PES 2011 είναι το πιο δραστικά ανανεωμένο και βελτιωμένο στην ιστορία της σειράς. Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Γιώργος Θαναηλάκης έχουν αναλάβει τον ελληνικό σχολιασμό του παιχνιδιού και υπόσχονται φοβερές ατάκες και χιούμορ. Μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού το Φθινόπωρο όμως έχουμε πολύ ψωμί. Ας πάρουμε μια πρώτη […]