Το Tekken Mobile έρχεται στα smartphone σας

Πλέον οι οπαδοί του Tekken θα μπορούν να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους παιχνίδι και στα smartphone τους.

Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι το Tekken Mobile είναι ήδη έτοιμο για προεγγραφές μέσω του νέου ιστοτόπου της. Μάλιστα, όσοι έχουν iOS στον Καναδά μπορούν ήδη να δοκιμάσουν ένα preview.

Στο Tekken Mobile, οι παίκτες μπορούν να συλλέξουν πάνω από 100 χαρακτήρες, να δημιουργήσουν το δικό τους στυλ και να το προσαρμόσουν σε συγκεκριμένους αντιπάλους.

Tekken Mobile smartphones, Το Tekken Mobile έρχεται στα smartphone σας

Στο Tekken Mobile οι παίκτες καλούνται να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα βοηθά τον Kazuya Mishima εναντίον ενός νέου εχθρού, του Revenant, ο οποίος δημιουργήθηκε για την mobile έκδοση.

Οι παίκτες θα μπορούν επίσης να προκαλέσουν φίλους και άλλους στο Dojo mode, και η Bandai Namco θα διοργανώνει και live events με διαφορετικό περιεχόμενο κάθε φορά.

Η εταιρεία ανέφερε ότι όσο περισσότεροι κάνουν προεγγραφή, τόσο πιο πολλά βραβεία και περιεχόμενο θα είναι διαθέσιμο στο παγκόσμιο λανσάρισμα, το οποίο δεν αποκάλυψε ακόμη πότε θα είναι, αλλά φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nio

Τι λες τώρα? Μεγάλη λατρεία το tekken…
Ανυπομονώ να δω την υλοποίηση.
Γειά σου ρε Bandai Namco με τις παιχνιδάρες σου.

Vladimiros

Και το αργησαν κιολας μην πω..εγω 1 παιχνιδι παιζω μονο το οποιο ειναι το mortal kombat αρχιζω και το βαριεμαι ομως τοχω σχεδον 1 χρονο..
Τωρα που θα βγει και το τεκκεν και αν ειναι και ενδιαφερον γιατι να μην το παιξουμε!!

Παπαροκας tiamat

και το εψαχνα! ναι το εψαχνα στο playstore πριν κανα χρονο…!
μεγαλη ειδηση!!! ισως επιπεδου pokemon go!!!

επισης προτεινω στον βλαχακη το ufc EA για απιστευτα γραφικα (παντα σε σχεση με οτι αλλο υπαρχει στο mobile gaming) και εθιστικο gameplay το οποιο γονατιζει τις καρτες γραφικων και μου εχει αναδειξει ποσο καλυτεροι ειναι οι snapdragon απο τους exynos που εχω σε κινητο και tablet…

το asphalt που παιζει στα hands on ειναι μηδαμινα απαιτητικο! και ενα galaxy s4 το σηκωνει….. σε αντιθεση με το real racing !

Παπαροκας tiamat

και η συνεχεια του asphalt που παρουσιασαν προσφατα δεν ειναι απολυτως τιποτα και μεινε στασιμο σε γραφικα,
εγω παντως εκανα εγγραφη στο tekken να παρω τα μπονους!! και το κοινοποιησα στο wall της δικιας μου να ξερει τι την περιμενει παλι (οπου και να παμε ασχολουμαι με το ufc συν οτι τα πρωινα αργω να την παω στη δουλεια της επειδη παιζω και νευριαζει!)

bezilys

Αδιάφορο!…

Παπαροκας tiamat

Hey,

Thanks for pre-registering on TEKKEN mobile website. You are almost ready to fight!
The more we are, the bigger the rewards! Don´t forget to share it with your friends and invite them to be part of the online TEKKEN mobile community.
http://www.tekken-mobile.com

Click on the link below to validate your subscription to the newsletter
https://www.tekken-mobile.com/confirm/en/5998a77ba77f5481dc79e1918d4644ca2944cbecae7d9

The Tekken Team

βρε
bezilys δεν αρεσουν σε ολους τα beat em up!

Axel

Κάποια παιχνιδια απαιτούν χειριστήριο. Και το Tekken είναι ένα απο αυτά.

johny

βγαλτε κανα dooble dragon και golden axe που ειναι και απλα στη χρηση να γινει χαμος.και για ενα επισης shinobi δεν θα ελεγα οχι.

Nio

Axel το tekken του PlayStation δεν το συζητώ σίγουρα θέλει χειριστήριο. Αλλά δεν νομίζω να είναι ακριβώς το ίδιο στην mobile έκδοση. Κάτσε να δούμε την υλοποίηση…

bezilys

@Παπαροκας tiamat δεν ξέρω για τα γραφικά που λες αλλά σου που από πρωσοπικη εμπειρία είχα κατεβάσει και τ δύο παιχνίδια στην παλιά μου συσκευή(xperia sp) το real racing το συκωνε μέχρι κάποια στιγμή μετά με πέταγε έξω αλλά στο asphalt δεν με άφηνε να τελειώσω ούτε την πρώτη πίστα με πέταγε αμέσως! Τώρα άμα το έχουν αλλάξει στα γραφικά και έχει γίνει πιο βάρη το real racing δεν ξέρω….

Axel

@Nio Εννοείτε φίλε μου. Αλλά κάποια παιχνίδια δεν έχει νόημα να μεταφέρεται στο τάμπλετ. Το Mortal Kombar X παράδειγμα μεταφέρθηκε. Το Gameplay του δεν αγγίζει σε καμιά περίπτωση οποιοδήποτε παιχνίδι Mortal Kombat. Κάποια παιχνίδια καλό θα είναι να παραμείνουν (γνώμη μου) εκεί που καθιερώθηκαν. Στην περίπτωση του Tekken είναι τα Arcade και η κονσόλα. Ένα fighting game το γουστάρεις αντικειμενικά όταν θα πατήσεις τα κουμπάκια και με λίγη δύναμη παραπάνω, όταν θα παίξεις το διπλάκι σου, όταν θα δοκιμάσεις τα αντανακλαστικά σου απέναντι σε αντιπάλους κλπ. Μια οθόνη αφής δεν χαρίζει αυτήν την εμπειρία σε καμία περίπτωση.

leon

Σουπερ γουσταρω! Το περιμενω πως και πως! Αρκει να μην ζηταει τα κερατα του σε φραγκα… Το asphalt 8 το ειχα παιξει σε lg l9!! με adreno 305 σε low ανετα… ξεκλειδωσα οσα γινοταν χωρις φραγκα. Δεν ηταν τοσο βαρυ…

Νικολας

ωραιο παιχνιδι το κατευασα απο το apkpure πολυ καλο εχει βγει απλα οχι ευρωπη ακομα τρελα γραφικα

Παπαροκας tiamat

εβλεπα τωρα κριτικες στο playstore για το godzilla. ρε τι @@@ που υπαρχουν! παει ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ να το παιξει με το αρχαιο s3 και επειδη το παιχνιδι εχει καλα γραφικα και δε μπορει να παιξει στο ΣΑΠΑΚΙ του, αυτος ως γνησιος ελληναρας του βαζει μονο 1 αστερι.

ρε μνημονια που χρειαζονται ….

bezilys

@Παπαροκας tiamat παιδάκια είναι μην δίνεις σημασία!

ChrisGR

@Παπαροκας tiamat και εγω οντως το εψαχνα στο play store πριν καιρο… Πολυ καλη κινηση της bandai namco!! ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Παπαροκας tiamat

ναι chris ! εχει τεραστιο πυρινα οπαδων!!!
θα γίνει της…..

ChrisGR

Αν και ισχύει ότι μπορεί να μην είναι καλό γιά κινητά οπότε κρατάμε τις επιφυλάξεις μας. Η βλακία είναι ότι, απ’ ότι ξέρω, η bandai namco δεν έχει βγάλει ακόμη το tekken για playstation 4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Android Android gadgets Gadgets

GameStick, Φορητή “κονσόλα” για Android games με 95 ευρώ

Στα μέσα Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το GameStick, μια φορητή “κονσόλα” για Android games μέσα από μια λίστα παιχνιδιών που εμπλουτίζεται διαρκώς. Το GameStick αποτελείται από ένα stick που περιλαμβάνει την καρδιά του συστήματος και τοποθετείται σε μια ελέυθερη υποδοχή HDMI της τηλεόρασής σας. Με το τηλεχειριστήριο παίζετε ασύρματα ενώ το dock station προσφέρει έξτρα υποδοχές […]

Gear Android Android gadgets Gadgets

GameStick, “Κονσόλα” για Android games

Με το Gamestick μπορείς να παίξεις πάνω από 200 Android games στην οθόνη της τηλεόρασής σου. Αυτή η φορητή συσκευή με το gamepad περιλαμβάνει ένα usb stick που το συνδέεις σε ελέυθερη θύρα HDMI της τηλεόρασης και ασύρματα έχεις στα χέρια σου ένα τηλεχειριστήριο για να παίξεις τα αγαπημένα σου Android games. Η τιμή του […]