Τέλος η υποστήριξη λογαριασμού Apple στην Epic Games, κάντε άμεσα αλλαγή email

, Τέλος η υποστήριξη λογαριασμού Apple στην Epic Games, κάντε άμεσα αλλαγή email

Με τον πόλεμο μεταξύ Epic Games και Apple να συνεχίζεται αλλά και μετά την αφαίρεση του λογαριασμού προγραμματιστή της Epic, η Apple φαίνεται να προχωράει σε ένα ακόμα βήμα μακριά από την Epic. Όπως δήλωσε η εταιρεία, δε θα επιτρέπει πλέον τους χρήστες να κάνουν “Sign In with Apple” στο Epic Games Store ή στο λογαριασμό τους.

Μάλιστα, η εταιρεία φαίνεται να μη χάνει καθόλου χρόνο, καθώς η εν λόγω αλλαγή θα ισχύει από τις 11 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μεθαύριο. Όσοι έχετε λογαριασμό Epic και τον έχετε συνδέσει με τον Apple λογαριασμό σας θα πρέπει να αλλάξετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα το mail σας, καθώς μετά τις 11 Σεπτεμβρίου δε θα μπορείτε να κάνετε είσοδο στο λογαριασμό σας.

Η Epic έχει ήδη ανεβάσει οδηγίες για το πως να αλλάξετε το mail σας, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο “General Settings”. Αν για οποιοδήποτε λόγο δε μπορείτε να εισέλθετε με το λογαριασμό σας της Apple ή καθυστερήσετε, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Epic για να σας βοηθήσουν να επαναφέρετε το λογαριασμό σας χειροκίνητα. Για περισσότερες πληροφορίες και τρόπους αλλαγής του λογαριασμού σας, επισκεφτείτε το site της Epic εδώ.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kosmas

Καλά να πάθει η Epic. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες. Αυτό που η κάθε μια συμπεριλαμβανομένης της Apple θέλουν να βγάλουν φράγκα εις βάρος μας. Εύχομαι να ξοδέψουν πολλά εκατομμύρια άσκοπα στις δικαστικές τους φαγωμάρες. ΕΙ δυνατόν να αλληλοαποκλειστούν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.