Test Drive Unlimited Solar Crown: Η σειρά racing games επιστρέφει μετά από 9!

Το Test Drive Unlimited ήρθε κυριολεκτικά από το πουθενά, με την κυκλοφορία του στο Xbox 360 το 2006 (και αργότερα στο PlayStation 2 και σε Windows PC) να είναι μία ευχάριστη έκπληξη στην κατηγορία των racing τίτλων, κυρίως λόγω της ελευθερίας που πρόσφερε στους παίκτες αλλά και του άρτιου χειρισμού του.

Αν και ο πρώτος τίτλος όπως είπαμε απέσπασε θετικές κριτικές, τόσο από τους reviewers όσο και από το κοινό, ο δεύτερος τίτλος, που κυκλοφόρησε το 2011, δε μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες των παικτών, ενώ από τότε η σειρά γύρισε στα αρχικά της βήματα με το Test Drive: Ferrari Racing Legends το 2012, όπου η ελευθερία του Unlimited είχε πλέον εξαφανιστεί εντελώς. Όμως, 9 χρόνια μετά το Test Drive Unlimited 2, η σειρά επιστρέφει.

, Test Drive Unlimited Solar Crown: Η σειρά racing games επιστρέφει μετά από 9!

Όπως αναφέρει το studio ανάπτυξης του παιχνιδιού, KT Racing, το Test Drive Unlimited Solar Crown υπόσχεται να κρατήσει το DNA της σειράς, το οποίο είναι βασισμένο πάνω στην αγάπη για τα όμορφα αυτοκίνητα και την απόλαυση της οδήγησης τους σε ένα πολυτελές νησί που δημιουργήθηκε σε κλίμακα 1:1. Οι παίκτες θα μπορούν να ανταγωνιστούν μεταξύ τους στο Solar Crown, έναν διαγωνισμό με περίεργα στοιχήματα, ώστε να αναβαθμίσουν το status του χαρακτήρα τους μέσα στην κοινότητα.

Ο τίτλος θα προσφέρει αρκετή ελευθερία ώστε να προχωρήσει ο παίκτης στο παιχνίδι όπως ο ίδιος επιθυμεί. Επίσης, θα υπάρχουν επιλογές προσαρμογής, τόσο του χαρακτήρα όσο και των αμαξιών, με το studio να υπόσχεται ρεαλιστική εμπειρία οδήγησης, χάρη στην μηχανή physics που έχει αναπτύξει για τη σειρά WRC. Δε γνωρίζουμε πότε και σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει ο τίτλος, κάτι που αναμένουμε να ανακοινωθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.