The Elder Scrolls Online: Ξεκίνησε μία νέα διαδραστική περιπέτεια μέσω Twitter

The Elder Scrolls Online, The Elder Scrolls Online: Ξεκίνησε μία νέα διαδραστική περιπέτεια μέσω Twitter

Η Bethesda Australia/New Zealand δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Twitter ένα νέο διαδραστικό παιχνίδι το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να συμμετέχουν σε μία σειρά από αποστολές οι οποίες είναι εμπνευσμένες από το The Elder Scrolls Online.

Μία διαφορετική περιπέτεια

Η γραμμή αποστολών ξεκινάει με τον παίκτη να βρίσκεται στη Markarth, η οποία είναι γνωστή ως City of Stone, και να πρέπει να επιλέξει την πρώτη του κίνηση. Κάθε αποστολή θα δίνει στους χρήστες τρεις επιλογές για να διαλέξουν οι ίδιοι τη συνέχεια της ιστορίας τους, μέσω μιας σειράς από tweets. Η κάθε επιλογή οδηγεί σε μία διαφορετική διαδρομή, με διαφορετική κατάληξη.

Ορισμένες από τις επιλογές που προσφέρει το The Elder Scrolls Online του Twitter οδηγούν τον παίκτη στο τέλος του ταξιδιού του, νωρίτερα από ότι ίσως περίμενε. Για παράδειγμα, αν ο χρήστης τρέξει προς ένα βαμπίρ, τότε ίσως οδηγηθεί στο τέλος της περιπέτειας του. Πάντα όμως υπάρχει το ίσως. Οπότε, μπορεί να δοκιμάσει εκ νέου την τύχη του, και ίσως την επόμενη φορά καταφέρει να αποφύγει το πρόωρο τέλος.

Μία άλλη αποστολή βρίσκει τον παίκτη σε μία σπηλιά με έναν άνδρα ο οποίος φορά πανοπλία και προσπαθεί να ανοίξει ένα σεντούκι. Σε αυτό το σημείο, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να βοηθήσει τον άγνωστο άνδρα ή να συνεχίσει κανονικά την πορεία του στα βάθη της σπηλιάς. Συνήθως, αν ο παίκτης επιλέξει να βοηθήσει κάθε χαρακτήρα που συναντάει μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι το να τους αγνοεί είναι και η καλύτερη επιλογή.

Η διαδραστική γραμμή αποστολών του The Elder Scrolls Online στο Twitter προσφέρει τη δυνατότητα να κερδίσουν οι παίκτες βραβεία στο κανονικό παιχνίδι. Όσοι φτάσουν στο τέλος της ιστορίας θα συμμετέχουν σε μία κλήρωση για ψηφιακά δώρα. Επίσης, το κανονικό παιχνίδι είναι διαθέσιμο δωρεάν μέχρι και τις 9 Δεκεμβρίου.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.