The Medium: Απολαύστε 14 λεπτά τρόμου στο νέο gameplay βίντεο


Το The Medium είναι ένα από τα παιχνίδια που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών, με την ομάδα ανάπτυξης Bloober Team να μας δίνει 14 λεπτά τρόμου σε νέο gameplay βίντεο. Στο εν λόγω walkthrough βλέπουμε τις περιπέτειες της Marianne, η οποία είναι μέντιουμ που βασανίζεται από οράματα.

Μάλιστα, έχουμε την ευκαιρία να δούμε και τους δύο κόσμους του παιχνιδιού, ενώ η ατμόσφαιρα φαίνεται ότι θα μας καθηλώσει. Μάλιστα, υπάρχει και real-time εναλλαγή μεταξύ των δύο κόσμων, ενώ κάποιες φορές βλέπετε… παράλληλα τον πραγματικό και τον κόσμο των πνευμάτων, με διαφορετικές οπτικές στις σκηνές στα in-game cutscenes.

The Medium, The Medium: Απολαύστε 14 λεπτά τρόμου στο νέο gameplay βίντεο

Επιπλέον, μπορούμε να θαυμάσουμε τη fixed κάμερα του παιχνιδιού, κάτι που μας γυρνάει αρκετά χρόνια πίσω, αλλά και κάποια platform στοιχεία που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα. Να υπενθυμίσουμε ότι το The Medium θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X, Xbox Series S και PC δωρεάν μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass στις 28 Ιανουαρίου.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Gear Xbox Xbox Series S

Ανακοινώθηκε το Black Xbox Series S με 1 TB SSD

Το Xbox Showcase τελείωσε με μια μεγάλη έκπληξη, που δεν ήταν παιχνίδι αλλά κονσόλα – το Black Xbox Series S με 1 TB SSD.

Games Microsoft Xbox Xbox Series X

Αυξημένες οι τιμές στις κονσόλες Xbox Series X / S στη Σουηδία

Η Σουηδία είναι η τελευταία χώρα που “υποφέρει” από την αύξηση των τιμών των προϊόντων Xbox που ανακοίνωσε η Microsoft πέρυσι.

Games Ubisoft

Far Cry 6: Παίξτε δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο σε Xbox, PlayStation και PC

Η Ubisoft σου προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσεις το Far Cry 6 αυτό το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της δωρεάν δοκιμής του παιχνιδιού.