Η Bloober Team μας δίνει ένα χορταστικό gameplay βίντεο 14 λεπτών για το επερχόμενο horror game της The Medium.
Το The Medium είναι ένα από τα παιχνίδια που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών, με την ομάδα ανάπτυξης Bloober Team να μας δίνει 14 λεπτά τρόμου σε νέο gameplay βίντεο. Στο εν λόγω walkthrough βλέπουμε τις περιπέτειες της Marianne, η οποία είναι μέντιουμ που βασανίζεται από οράματα.
Μάλιστα, έχουμε την ευκαιρία να δούμε και τους δύο κόσμους του παιχνιδιού, ενώ η ατμόσφαιρα φαίνεται ότι θα μας καθηλώσει. Μάλιστα, υπάρχει και real-time εναλλαγή μεταξύ των δύο κόσμων, ενώ κάποιες φορές βλέπετε… παράλληλα τον πραγματικό και τον κόσμο των πνευμάτων, με διαφορετικές οπτικές στις σκηνές στα in-game cutscenes.
Επιπλέον, μπορούμε να θαυμάσουμε τη fixed κάμερα του παιχνιδιού, κάτι που μας γυρνάει αρκετά χρόνια πίσω, αλλά και κάποια platform στοιχεία που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα. Να υπενθυμίσουμε ότι το The Medium θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X, Xbox Series S και PC δωρεάν μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass στις 28 Ιανουαρίου.
Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.
Η Microsoft ετοιμάζει compact Xbox controller με Wi-Fi 6 και εσωτερική μπαταρία, σχεδιασμένο για Xbox Cloud Gaming. Δείτε τι αποκαλύπτουν τα έγγραφα που διέρρευσαν.
Η Sony λέει ότι τα AI εργαλεία θα φέρουν ακόμα περισσότερα παιχνίδια στην αγορά, μειώνοντας τα εμπόδια ανάπτυξης — αλλά η ανθρώπινη δημιουργικότητα παραμένει στο επίκεντρο.
Σχόλια