The Medium: Νέο trailer με ημερομηνία κυκλοφορίας


Μέσα από ένα νέο trailer ανακοινώθηκε επίσημα πως ο τίτλος The Medium θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για κονσόλες αποκλειστικά στα Xbox Series X και Series S, ενώ θα έρθει και στο PC την ίδια ημέρα. Μαζί, θα κυκλοφορήσει την ημέρα κυκλοφορίας του δωρεάν και στους κατόχους Game Pass για κονσόλες και PC.

Το The Medium πρόκειται για ένα από τα πιο περίεργα και ενδιαφέροντα παιχνίδια για φέτος, με την ομάδα Bloober Team να προσφέρει ένα ψυχολογικό horror game με δύο κόσμους. Στο παιχνίδι η Marianne μπορεί παράλληλα να ζει και στον πραγματικό αλλά και στον κόσμο των πνευμάτων, με τους δύο κόσμους να τρέχουν ταυτόχρονα.

The Medium, The Medium: Νέο trailer με ημερομηνία κυκλοφορίας

Η περιγραφή του The Medium:

Ανακαλύψτε ένα σκοτεινό μυστήριο που μόνο ένα medium μπορεί να λύσει. Εξερευνήστε τον πραγματικό και τον πνευματικό κόσμο ταυτόχρονα. Χρησιμοποιήστε τις ψυχικές σας ικανότητες για να λύσετε γρίφους που εκτείνονται και στους δύο κόσμους, να ανακαλύψετε βαθιά μυστικά και να επιζήσετε αντιμετωπίζοντας το The Maw – ένα τέρας που γεννήθηκε από μία ανείπωτη τραγωδία.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Το περιμένω πως και πως το παιχνίδι αυτό. Βγαίνει και στα γενέθλια μου οπότε μένει να έχω την κονσόλα 😂

George

Εγώ έχω κάποιες αμφιβολίες, πιστεύω θα έχει αρκετά bugs, θα το πάρω στο ps5 μόλις λήξει η αποκλειστικότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Gear Xbox Xbox Series S

Ανακοινώθηκε το Black Xbox Series S με 1 TB SSD

Το Xbox Showcase τελείωσε με μια μεγάλη έκπληξη, που δεν ήταν παιχνίδι αλλά κονσόλα – το Black Xbox Series S με 1 TB SSD.

Games Microsoft Xbox Xbox Series X

Αυξημένες οι τιμές στις κονσόλες Xbox Series X / S στη Σουηδία

Η Σουηδία είναι η τελευταία χώρα που “υποφέρει” από την αύξηση των τιμών των προϊόντων Xbox που ανακοίνωσε η Microsoft πέρυσι.

Games Ubisoft

Far Cry 6: Παίξτε δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο σε Xbox, PlayStation και PC

Η Ubisoft σου προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσεις το Far Cry 6 αυτό το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της δωρεάν δοκιμής του παιχνιδιού.