The Witcher 3: Πιο δημοφιλές από ποτέ χάρη στη σειρά του Netflix

The Witcher 3, The Witcher 3: Πιο δημοφιλές από ποτέ χάρη στη σειρά του Netflix

Θα περίμενε κανείς ένα παιχνίδι ηλικίας τεσσάρων και πλέον ετών, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε single player, ότι θα έχει χάσει πλέον τη δημοτικότητα του. Κάτι που κατά κανόνα ισχύει. Ωστόσο, το The Witcher 3: Wild Hunt αναβίωσε, χάρη στη σειρά “The Witcher” του Netflix, κάνοντας ρεκόρ ταυτόχρονα συνδεδεμένων χρηστών.

Όταν μία σειρά επανέφερε στο προσκήνιο ένα video game

Σύμφωνα με το Steam Charts και το SteamDB, που καταγράφουν τα στατιστικά στοιχεία της πλατφόρμας και των παιχνιδιών που φιλοξενεί, η PC έκδοση του The Witcher 3: Wild Hunt είναι πλέον πιο δημοφιλής από ότι ήταν όταν κυκλοφόρησε.

Το προηγούμενο ρεκόρ που είχε το The Witcher 3: Wild Hunt ήταν οι 92.268 ταυτόχρονα συνδεδεμένοι χρήστες, τον Μάιο του 2015 που είχε κυκλοφορήσει. Ωστόσο, το βράδυ της 29ης Δεκεμβρίου του 2019 το παιχνίδι ξεπέρασε τους 94.600 ταυτόχρονα συνδεδεμένους χρήστες.

Για πολλούς, και όχι άδικα, αυτή η απότομη άνοδος οφείλεται στη σειρά “The Witcher” του Netflix που έκανε πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου. Επιπλέον, η CD Projekt Red προσφέρει με μεγάλη έκπτωση το The Witcher 3: Wild Hunt σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και πλατφόρμες.

Ειδικά για το Steam, η βασική έκδοση είναι στα 8,99€ και αν κάποιος θέλει τη Game of the Year Edition θα πρέπει να πληρώσει 14,99€. Το 70% είναι μία πραγματικά γενναία έκπτωση.

Όπως και να έχει, πρόκειται για παγκόσμια πρωτιά και κάτι που ίσως δεν συμβεί ποτέ ξανά. Αντίστοιχα, το Netflix έχει κυκλοφορήσει και τη σειρά Castlevania, αλλά όσο ωραία και αν είναι δεν κατάφερε να αναβιώσει τα παιχνίδια του γνωστού franchise.

Πηγή 1Πηγή 2

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστολης

Από τα καλύτερα παιχνίδια το The Witcher 3 και η σειρά μια χαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.