Το Among Us αποκτά έκδοση VR

, Το Among Us αποκτά έκδοση VR

Το παιχνίδι κοινωνικής εξαπάτησης Among Us αποκτά προσαρμογή εικονικής πραγματικότητας. Η έκδοση VR θα κυκλοφορήσει σε Meta Quest, PlayStation VR και SteamVR και αναπτύσσεται από τη Schell Games, δημιουργό της διάσημης σειράς I Expect You To Die. Δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας για το παιχνίδι, αλλά ένα τρέιλερ έκανε το ντεμπούτο του στα Game Awards 2021.

Η έκδοση VR του Among Us είναι μια τρισδιάστατη εμπειρία πρώτου προσώπου αντί για 2D τρίτου προσώπου, αλλά διατηρεί τη «βασική μηχανική» του προγραμματιστή Innersloth για πολλούς παίκτες. Το σύντομο τρέιλερ, που φαίνεται παραπάνω, δείχνει έναν παίκτη να αλληλεπιδρά με ένα πληκτρολόγιο σε μια τρισδιάστατη αίθουσα κινουμένων σχεδίων προτού δεχθεί επίθεση από άλλον συνάδελφο του πληρώματος που είναι (προφανώς) ένας απατεώνας.

Το Among Us κυκλοφόρησε στο παρελθόν για πλατφόρμες υπολογιστών και φορητών υπολογιστών το 2018, καθώς και για κονσόλες Nintendo Switch στα τέλη του 2020. Η έκδοσή του που δεν είναι VR θα κυκλοφορήσει επίσης για Xbox και PlayStation στις 14 Δεκεμβρίου. Η προσαρμογή VR αποτελεί μέρος μιας συνεργασίας με την εταιρεία συμβούλων Robot Teddy.

Το Among Us εμπνεύστηκε από κοινωνικά παιχνίδια αφαίρεσης όπως το Mafia ή το Werewolf, όπου μια μεγάλη ομάδα παικτών πρέπει να μαντέψει την ταυτότητα μιας επικίνδυνης κρυφής απειλής. Δεν θα είναι η πρώτη φορά οι παίκτες παίζουν μηχανικά σε VR, αφού η Ubisoft δημοσίευσε μια δοκιμή της φόρμουλας γνωστή ως Werewolves Within το 2016. (Το παιχνίδι μετατράπηκε αργότερα σε κωμωδία τρόμου του 2021.) Αλλά το Among Us έχει εμπνεύσει μια ξεχωριστή ομάδα θαυμαστών που θα μπορούσαν να το ακολουθήσουν σε VR.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.