Το BBC iPlayer φτάνει επιτέλους στο PS5 με υποστήριξη 4K

, Το BBC iPlayer φτάνει επιτέλους στο PS5 με υποστήριξη 4K

Το BBC φέρνει επιτέλους την εφαρμογή του iPlayer στο PS5 στο Ηνωμένο Βασίλειο σήμερα, περισσότερο από ένα χρόνο μετά την αρχική κυκλοφορία της κονσόλας. Οι Βρετανοί περίμεναν υπομονετικά το BBC iPlayer στο PS5, ειδικά καθώς η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη σε περισσότερες από 15.000 συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των κονσολών Xbox Series X / S.

Όπως εξηγεί ο Neil Hall, επικεφαλής προϊόντος στο BBC iPlayer:

Η εφαρμογή BBC iPlayer είναι πλέον διαθέσιμη στην καρτέλα πολυμέσων στην αρχική οθόνη του PS5 και περιλαμβάνει υποστήριξη για ροή περιεχομένου 4K από την υπηρεσία. Από σήμερα, οι κάτοχοι PS5 μπορούν να προσθέσουν την εφαρμογή BBC iPlayer μεταβαίνοντας στην καρτέλα Media στην αρχική οθόνη του PS5 και επιλέγοντας BBC iPlayer από την ενότητα Όλες οι εφαρμογές. Αυτό θα προσθέσει το BBC iPlayer στη βιβλιοθήκη εφαρμογών και θα το κάνει διαθέσιμο για χρήση απευθείας από την αρχική οθόνη του PlayStation.

Η εφαρμογή iPlayer για PS5 έρχεται ακριβώς στην ώρα της για την εισροή χριστουγεννιάτικων τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών και το φινάλε της σεζόν του Doctor Who: Flux.

 

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.