Το Death Stranding δωρεάν στο Epic Games Store

Death Stranding Epic Games, Το Death Stranding δωρεάν στο Epic Games Store

To Death Stranding του Hideo Kojima είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη και εγκατάσταση από το Epic Games Store. Kανονικά κοστίζει 24 ευρώ, επομένως είναι μια καλή ευκαιρία να το προσθέσετε δωρεάν στη συλλογή σας.

Από τον θρυλικό δημιουργό παιχνιδιών Hideo Kojima έρχεται μια ολοκαίνουργια εμπειρία που αψηφά το είδος.  Ο Sam Bridges πρέπει να αντιμετωπίσει έναν κόσμο που έχει μεταμορφωθεί εντελώς από το “Death Stranding”. Κρατώντας τα απομεινάρια του μέλλοντός μας, ξεκινά ένα ταξίδι για να επανασυνδέσει βήμα βήμα τον γκρεμισμένο κόσμο.

Πρωταγωνιστούν οι Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux και Lindsay Wagner.

Οι πρόσθετες δυνατότητες υπολογιστή περιλαμβάνουν High Frame Rate, Photo Mode, Ultra Wide υποστήριξη, αντικείμενα από το Half-Life, “Selections From ‘The Art of Death Stranding” Digital Book, Chiral Gold/Omnireflector “Ludens Mask” sunglasses, Gold και Silver power skeleton, Gold και Silver all-terrain skeleton, Gold και Sulver armor plate.

Προλάβετέ το μέχρι τις 25 Μαΐου στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.