To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

gran turismo, To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο GTPlanet, ο Yamauchi δέχθηκε ερώτηση για το αν θα σκεφτόταν να ακολουθήσει τη μόδα που ξεκίνησε το God of War, το Horizon Zero Dawn και το Death Stranding της Sony, και να φέρει το Gran Turismo 7 στο PC.

“Ναι, έτσι πιστεύω”, απάντησε ο δημιουργός.

“Το Gran Turismo είναι ένας πολύ καλά συντονισμένος τίτλος. Δεν υπάρχουν πολλές πλατφόρμες που θα μπορούσαν να τρέξουν το παιχνίδι σε 4K/60p εγγενώς, οπότε ένας τρόπος που μπορούμε να το κάνουμε αυτό είναι να περιορίσουμε την πλατφόρμα. Δεν είναι πολύ εύκολο, αλλά φυσικά το κοιτάμε και το σκεφτόμαστε”, πρόσθεσε ο Yamauchi.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet PC Snapchat Social Media

Πως να χρησιμοποιήσετε το Snapchat στον υπολογιστή σας

To Snapchat έχει εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντας σε οποιονδήποτε να μοιράζεται περιεχόμενο με άλλους άμεσα και η χρήση του σε υπολογιστή μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την εμπειρία των χρηστών.

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Gear PC

Aρνητικό πρόσημο για τις πωλήσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών το 2022

Για τέταρτο συνεχόμενο τρίμηνο η παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών κινήθηκε με αρνητικό πρόσημο, γεγονός που μετατρέπει το 2022 σε μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για τον κλάδο.

Gear Chrome Google PC

Google Chrome: Πως να κάνετε κοινή χρήση σελίδων μεταξύ κινητού και υπολογιστή

Το Google Chrome είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης σε Android και επιτραπέζιους υπολογιστές και έχει πολλές συμβουλές και κόλπα.