Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

league of legends, Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Η αποκάλυψη έγινε στο πιο πρόσφατο βίντεο του Dev Update, όπου μέλη της ομάδας LoL έκαναν μερικές μεγάλες ανακοινώσεις για το μέλλον του League of Legends. Υπήρχαν μερικές μεγάλες ανακοινώσεις, αλλά μακράν η πιο ενδιαφέρουσα ήταν η πρώτη ματιά σε ένα νέο τρόπο παιχνιδιού που φαίνεται να μοιάζει πολύ με το indie hit Vampire Survivors.

Η λειτουργία θα κυκλοφορήσει ως μέρος της καλοκαιρινής εκδήλωσης αργότερα μέσα στο έτος ως λειτουργία παιχνιδιού bullet heaven survivor PvE. Όλα αυτά δείχνουν ότι η λειτουργία είναι βασικά το Vampire Survivors, όπου ελέγχετε έναν χαρακτήρα με αυτόματα όπλα και αντιμετωπίζετε τεράστια κύματα εχθρών. Ταιριάζει καλά στο League of Legends και θα πρέπει να είναι διασκεδαστικό αν εκτελεστεί καλά.

Σε άλλο σημείο του βίντεο ενημέρωσης προγραμματιστή, η ομάδα αποκάλυψε ότι η λειτουργία παιχνιδιού Arena θα έχει άλλη μια επανεπεξεργασία πριν επιστρέψει για την τρίτη εκτέλεση. Η δεύτερη σειρά έχει αποδειχθεί πολύ επιτυχημένη, πράγμα που σημαίνει ότι θα επιστρέψει ξανά με στοχευμένη ημερομηνία κυκλοφορίας την 1η Μαΐου.

Η μεγάλη αλλαγή στη λειτουργία θα είναι η μετάβαση σε λόμπι 16 παικτών, που σημαίνει ότι οκτώ ομάδες των δύο θα μάχονται έξω αντί για τέσσερα. Αυτό θα προσθέσει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία στους αγώνες που παίζετε και θα μειώσει τον αριθμό των φορών που παίζετε τα ίδια άτομα σε έναν αγώνα.

Αποκαλύφθηκε επίσης ότι η ενημέρωση του Lee Sin θα φτάσει στο patch 14.9 την 1η Μαΐου, με μερικές από τις μεγάλες οπτικές αλλαγές να εμφανίζονται για πρώτη φορά. Δεν φαίνεται σαν μια τεράστια αλλαγή, αλλά είναι σίγουρα μια βελτίωση σε σχέση με την παλαιότερη εμφάνιση ενός από τους πιο δημοφιλείς πρωταθλητές στο παιχνίδι.

Mια ακόμα ενημέρωση που θα κυκλοφορήσει στο patch 14.20, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Οκτωβρίου, θα είναι για τον πρωταθλητή που όλοι αγαπούν να μισούν, τον Teemo. Δεν αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες δεδομένου ότι απέχουν ακόμη μήνες.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.