Το Minecraft προσφέρει δωρεάν μαθήματα σε μαθητές

, Το Minecraft προσφέρει δωρεάν μαθήματα σε μαθητές

Το Minecraft ανακοίνωσε επίσημα ότι θα προσφέρει τους εκπαιδευτικούς του κόσμους δωρεάν στους μαθητές οι οποίοι δεν μπορούν να πάνε στο σχολείο λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού. Σε μία παρόμοια κατάσταση βρίσκεται και η χώρα όπου τα σχολεία και τα πανεπιστήμια θα είναι κλειστά έως και τις 10 Απριλίου, με αποτέλεσμα οι μαθητές να χάσουν αρκετές ώρες διδασκαλίας. Βέβαια, σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι με απόφαση της κυβέρνησης τα μαθήματα στην πρωτοβάθμια, την δευτεροβάθμια αλλά και την τριτοβάθμια εκπαίδευση θα γίνουν μέσω διαδικτύου.

Το Minecraft λοιπόν προσφέρει 12 ψηφιακά μαθήματα τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν έως τα τέλη Ιουνίου. Τα μαθήματα αυτά περιλαμβάνουν περιήγηση στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, δημιουργούν προκλήσεις και puzzle και μπορούν να παιχτούν είτε μόνο από το παιδί είτε με την βοήθεια του γονέα. 

Επιπλέον, το Minecraft προσφέρει:

  • puzzle παιχνίδια για να μάθουν τα παιδιά κώδικα αλλά και να σκέφτονται στα προγραμματιστές
  • περιήγηση σε ιστορικά αξιοθέατα της Ουάσινγκτον, συμπεριλαμβανομένου του Λευκού Οίκου, του Πενταγώνου και του Μνημείου του Λίνκολν
  • παιχνίδι για την παραγωγή ενέργειας από εναλλακτικές πηγές ενέργειας όπως ο άνεμος και η πυρηνική ενέργεια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Minecraft

Minecraft: Έγινε το πιο επιτυχημένο παιχνίδι στην ιστορία με 300 εκ. αντίτυπα

Το Minecraft κλείνει τα 15 την ερχόμενη χρονιά αλλά παραμένει εξαιρετικά δημοφιλές, έχοντας πουλήσει πλέον περισσότερα από 300 εκ. αντίτυπα.

Games featured Minecraft PlayStation

Πόσες ώρες ύπνου τον χρόνο χάνουν οι gamers;

Ωραίο το gaming, αλλά απαιτεί χρόνο, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα έρευνας που μελέτησε τις χαμένες ώρες ύπνου εξαιτίας του.

Games Android Gear VR iOS

Minecraft: Τέλος υποστήριξης GearVR, Windows 10 Mobile και άλλων

Αν είστε συνδρομητές της υπηρεσίας Realm σε κάποια από τις παραπάνω πλατφόρμες, θα πρέπει να ζητήσετε refund μετά το τέλος της υποστήριξης.

Games Minecraft Windows 10

Minecraft: Τρέχει Windows 95 και παίζει Doom με νέο mod

Το νέο VM Computers Mod επιτρέπει τους χρήστες να παραγγείλουν εξαρτήματα για PC από δορυφόρο σε τροχιά γύρω από έναν κόσμο του Minecraft.