To ΝΒΑ 2Κ21 θα παρέχει δωρεάν αναβάθμιση μόνο στη Mamba Forever Edition

, To ΝΒΑ 2Κ21 θα παρέχει δωρεάν αναβάθμιση μόνο στη Mamba Forever Edition

Μέσω του Xbox Smart Delivery, οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν ένα παιχνίδι για το Xbox One και αυτόματα αυτόματα να το αναβαθμίσουν στην επόμενη γενιά, όταν αγοράσουν το Xbox Series X. Όμως κάποιοι developers διαλέγουν διαφορετικό δρόμο.

Η 2Κ είναι μία από αυτούς τους developers, καθώς ήδη γνωρίζουμε ότι το Grand Theft Auto 5 θα κυκλοφορήσει και σε Xbox Series X και PlayStation 5 ως νέος τίτλος, χωρίς να μπορούν οι ήδη κάτοχοι να αναβαθμίσουν. Επίσης, η έκδοση για τις κονσόλες επόμενης γενιάς θα κοστολογείται στα 69.99 Δολάρια, εγώ για Xbox One και PlayStation 4 στα 59.99 Δολάρια.

Όμως, για όσους αγοράσουν το παιχνίδι στην τωρινή γενιά και θέλουν να το αναβαθμίσουν στην επόμενη, η 2K κρύβει μία παγίδα. Αυτό γιατί η δωρεάν αναβάθμιση του τίτλου σε PlayStation 5 και Xbox Series X αφορά μόνο την Mamba Forever Edition, δηλαδή την έκδοση που κοστίζει 99.99 Δολάρια.

Η Mamba Forever Edition έχει εξώφυλλο τον αποθανόντα θρύλο του NBA, Kobe Bryant, μαζί με ψηφιακό φωτογραφικό υλικό, κάρτα Sapphire Kobe για το MyTeam και άλλα. Όμως, για όσους απλά θέλουν την απλή έκδοση, η αναβάθμιση κοστίζει έτσι κι αλλιώς περίπου όσο δύο ξεχωριστά παιχνίδια, μία κίνηση που περιμέναμε από την 2K.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

Τι ξεφτίλα να πατάνε στον θάνατο κάποιου και καλά ως καλή πράξη θέλοντας μόνο να αυξήσουν το κέρδος τους και να βελτιώσουν την εικόνα της εταιρείας τους.

SUPS 👨‍⚖️

Το πρόβλημα είναι ότι οι καταναλωτές αντί να μποϊκοτάρουν το παιχνίδι για αυτό το γεγονός θα τρέξουν απλά να πάρουν τη Mamba edition. Από την άλλη μεριά ο CEO της 2κ θα έδωσε συγχαρητήρια και κάνα bonus σε αυτόν που το πρότεινε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.