Το “Gotham Knights” έρχεται νωρίτερα από ότι περιμέναμε

gotham knights, Το “Gotham Knights” έρχεται νωρίτερα από ότι περιμέναμε

Το Gotham Knights, ο εμπνευσμένος από την DC τίτλος της Warner Bros Games, πρόκειται να κυκλοφορήσει τελικά σε PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC στις 21 Οκτωβρίου. Εκεί που το περιμέναμε στις 25 Οκτωβρίου, ο προγραμματισμός άλλαξε για τέσσερις ημέρες νωρίτερα. Η Warner Bros δεν είπε τίποτα περισσότερο από το ότι “θα επιτρέψει στους παίκτες να μπουν στη δράση τέσσερις ημέρες νωρίτερα”.

Η νέα κυκλοφορία έρχεται μετά από καθυστερήσεις και αλλαγές πλατφόρμας για το game. Το Gotham Knights επρόκειτο να γίνει διαθέσιμο το 2021, αλλά αναβλήθηκε για το 2022 λιγότερο από ένα χρόνο μετά την ανακοίνωσή του. Υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσε και στο PlayStation 4 και στο Xbox One αλλά αυτό δεν ισχύει πλέον.

Ο ενημερωμένος χρόνος κυκλοφορίας αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του Opening Night Live της Gamescom, στο τέλος ενός νέου τρέιλερ για το Gotham Knights. Το τρέιλερ επικεντρώνεται στους κακούς, παρουσιάζοντας τους Harley Quinn και Clayface. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης τον Mr. Freeze και το Court of Owls, αλλά όχι τον Batman. Αντίθετα, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν τους Batgirl, Nightwing, Red Hood και Robin.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Call of Duty PlayStation 5 Warner

Hogwarts Legacy: Πρώτο σε πωλήσεις παιχνίδι στις ΗΠΑ για το 2023

To Ηogwarts Legacy ήταν το βιντεοπαιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2023 σπάζοντας ένα σερί 15ετίας.

Internet featured HBO Warner

Max: Κυκλοφόρησε το πρώην HBO Max με επιλογή συνδρομής 4Κ

Η Warner Bros ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Max, της rebranded εκδοχής του HBO Max, που θα δώσει ιδιαίτερη σημασία στο περιεχόμενο 4Κ.

Internet HBO Warner

«Max»: Η νέα υπηρεσία ροής από τη Warner Bros

H Warner Bros ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια νέα υπηρεσία ροής ενώνοντας τα HBO Max και Discovery+.

Business HBO Warner

HBO Max και Discovery+ συγχωνεύονται σε μία υπηρεσία την επόμενη χρονιά

Η Warner Bros Discovery πραγματοποίησε την earning call για το δεύτερο τρίμηνο και ο Διευθύνων Σύμβουλος David Zaslav επιβεβαίωσε τα νέα σχέδια του κολοσσού για τις streaming πλατφόρμες.