Το Resident Evil 3 Remake έχει τις χαμηλότερες πωλήσεις σε σχέση με τους πρόσφατους τίτλους της σειράς

, Το Resident Evil 3 Remake έχει τις χαμηλότερες πωλήσεις σε σχέση με τους πρόσφατους τίτλους της σειράς

Με το Resident Evil 2 Remake η Capcom κατάφερε να φέρει έναν κλασσικό της τίτλο στη σύγχρονη εποχή, διατηρώντας όμως όλα εκείνα τα στοιχεία που το έκαναν μοναδικό στην εποχή του και προσφέροντας ένα από τα καλύτερα Remake που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Με την ανακοίνωση του Resident Evil 3 Remake λίγο αργότερα, οι φίλοι της σειράς πίστευαν ότι θα έχουν μία αντίστοιχοι εμπειρία, όμως ο τίτλος δε μπόρεσε να πείσει ούτε τους κριτικούς ούτε τους καταναλωτές. Αυτό φαίνεται και από τις πωλήσεις του τίτλου, σύμφωνα με τον @cvxfreak. Το Resident Evil 3 Remake μπόρεσε να πωλήσει 2.7 εκατομμύρια τεμάχια στους πρώτους τρεις μήνες κυκλοφορίας του, μία κυκλοφορία βέβαια που χτυπήθηκε και από την παγκόσμια πανδημία.

Για σύγκριση, το Resident Evil 2 Remake έφτασε τις 4.2 εκατομμύρια πωλήσεις στους δύο μήνες και μία εβδομάδα, ενώ σε αντίστοιχο χρόνο το Resident Evil 7 είχε ξεπεράσει τα 3.7 εκατομμύρια τεμάχια. Το Resident Evil 6 στους 3 μήνες είχε φτάσει τα 4.5 εκατομμύρια, ενώ το Resident Evil 5 μέσα σε τρεις βδομάδες είχε ήδη 4.4 εκατομμύρια πωλήσεις. Από τα αρνητικά του Resident Evil 3 Remake ήταν το ίδιο το campaign mode, που δε μπόρεσε να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες των παικτών.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games PlayStation PlayStation 4 PlayStation 5

Playstation 2023 Wrap-Up: Αναδρομή στη gaming χρονιά σας και δωράκι από τη Sony

Το Playstation Wrap-Up 2023 της Sony είναι πλέον διαθέσιμο, με την εταιρεία να κάνει και ένα δωράκι στους παίκτες της.

Gear Steam Valve

H Valve ανακοίνωσε το Steam Deck OLED με βελτιωμένη οθόνη και διάρκεια μπαταρίας

Η Valve ανακοίνωσε το Steam Deck ΟLED, την νέα αναβαθμισμένη έκδοση της φορητής κονσόλας, που θα γίνει διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες.

Internet PlayStation 4 PlayStation 5 Sony

PS Plus Premium: Πρόσβαση σε 100 ταινίες της Sony δωρεάν

Oι συνδρομητές PlayStation Plus Premium και Deluxe θα έχουν ένα μοναδικό προνόμιο στην εφαρμογή Sony Pictures Core.