Το Stadia Controller της Google λαμβάνει υποστήριξη Bluetooth

Stadia Controller Google, Το Stadia Controller της Google λαμβάνει υποστήριξη Bluetooth

Η Google λανσάρει ένα εργαλείο μέσα στις επόμενες ημέρες με στόχο να ενεργοποιήσει τις συνδέσεις Bluetooth στο Stadia Controller της.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε αρχικά το Stadia Controller ως συσκευή που συνδέεται απευθείας με τις υπηρεσίες Stadia και είχε απενεργοποιήσει το τσιπ Bluetooth. Μετά τη δημοσιοποίηση των ειδήσεων για το κλείσιμο της Stadia, οι θαυμαστές βρίσκουν τρόπους να σώσουν το χειριστήριο από μια μοίρα ηλεκτρονικών αποβλήτων χρησιμοποιώντας λύσεις για να το συνδέσουν ασύρματα με άλλες συσκευές.

Λύσεις όπως η σύνδεση σε μια συσκευή Android δεν θα απαιτούνται πλέον χάρη σε αυτό το νέο εργαλείο. Σημαίνει ότι στους περισσότερους παίκτες του Stadia που αγόρασαν μια έκδοση Founders ή Premiere θα τους δοθεί ουσιαστικά ένα δωρεάν ελεγκτής Bluetooth χάρη στις επιστροφές χρημάτων της Google.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Bluetooth featured

Bluetooth 5.4: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Στην εποχή μας βασιζόμαστε όλο και περισσότερο στην ασύρματη συνδεσιμότητα, με τα gadget μας να συνδέονται μέσω αέρα και όχι με καλώδια.

Gear Bluetooth featured IFA 2023

Urbanista Malibu: Το ηχείο Bluetooth που δε θα χρειαστεί να φορτίσεις [IFA 2023]

H σουηδική Urbanista παρουσίασε το Malibu, ένα ηχείο Bluetooth εξωτερικού χώρου που έχει τη δυνατότητα να μην ξεμείνει ποτέ από μπαταρία.

Software Android Bluetooth

Android 14: Ίσως προσφέρει τη δυνατότητα εναλλαγής της λειτουργίας Fast Pair Bluetooth

Με το Fast Pair δίνεται η δυνατότητα στο τηλέφωνό σας να αναγνωρίζει μια κοντινή συσκευή Bluetooth και να σας στέλνει ένα μήνυμα προκειμένου να συνδεθείτε με αυτή.