Το Star Wars: Knights of the Old Republic II έρχεται στο Switch

nintendo switch, Το Star Wars: Knights of the Old Republic II έρχεται στο Switch

Το Star Wars: Knights of the Old Republic (KOTOR) II: The Sith Lords έρχεται στο Nintendo Switch στις 8 Ιουνίου, όπως ανακοινώθηκε στη φετινή εκδήλωση Star Wars Celebration.

Το sequel του κλασικού KOTOR RPG φέρεται να έρχεται με κάποιες βελτιώσεις απόδοσης και αναβαθμίσεις ανάλυσης, ενώ ένα Restored Content DLC set θα φτάσει μετά την κυκλοφορία.

Το Restored Content DLC φτάνει με το περιεχόμενο που η Obsidian Entertainment και η Aspyr Media, οι προγραμματιστές του παιχνιδιού, άφησαν εκτός όταν κυκλοφόρησαν το παιχνίδι το 2004.

Οι προπαραγγελίες για το KOTOR II στο Nintendo Store για $15,00 έχουν ξεκινήσει ενώ υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ως μέρος ενός πακέτου $29,99 που περιλαμβάνει επίσης το αρχικό KOTOR που έφτασε στο Switch πέρυσι.

Να πούμε ακόμα πως η Aspyr εργάζεται σε μια νέα έκδοση του KOTOR αποκλειστικά για το PlayStation 5 αλλά δεν υπάρχει ακόμα καμία λέξη για την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Gaming Nintendo Nintendo Switch

Nintendo Switch: Παρουσιάζει το Year in Review 2022 – Δείτε τι παίξατε περισσότερο

Ήταν μια υπέροχη χρονιά για το gaming, είτε περάσατε χρόνο με χαλαρωτικές επιλογές είτε παλεύατε απέναντι σε ομάδες εχθρών, παίξατε πολλά παιχνίδια στο σύστημα Nintendo Switch™.

Games Nintendo Switch PlayStation 4 PlayStation 5

Marvel’s Midnight Suns: Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας από την Firaxis Game

Στη δημοσιότητα δόθηκε κατά την διάρκεια τού Game Fest Festival ένα νέο trailer για το Marvel’s Midnight Suns.