Twitch: Δέχτηκε επίθεση και κάνει reset όλους τους κωδικούς

Το Twitch, η μεγαλύτερη υπηρεσία game streaming φαίνεται πως έπεσε θύμα επίθεσης από χάκερες οι οποίοι είχαν πρόσβαση σε ορισμένους λογαριασμούς χρηστών. Οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί που δέχτηκαν την επίθεση θα λάβουν περισσότερες πληροφορίες με προσωπικά μηνύματα.

Όλοι οι υπόλοιποι που έχουν λογαριασμούς στο Twitch, για λόγους ασφαλείας δεν θα μπορούν να μπουν αν δεν αλλάξουν τους κωδικούς τους. Στην ανακοίνωσή του το Twitch αναφέρει: “there may have been unauthorized access to some Twitch user account information”. Επιπλέον, αποσυνέδεσε όλους τους λογαριασμούς από Twitter και YouTube

To Twitch εξαγοράστηκε από την Amazon το καλοκαίρι η οποία έδωσε το ποσό των 970 εκατομμυρίων δολαρίων, και είναι τόσο δημοφιλές που πέρα από τα video games επεκτάθηκε και στη μουσική. Το Twich μπορεί να κάνει stream περιεχόμενο σε computers, tablets και παιχνιδοκονσόλες όπως το Xbox One και το Playstation 4.

twitch επίθεση χάκερς, Twitch: Δέχτηκε επίθεση και κάνει reset όλους τους κωδικούς

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Amazon Twitch

Twitch: Αποχωρεί από την Κορέα λόγω «απαγορευτικά ακριβών» χρεώσεων δικτύου

Το Twitch ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές του στη Νότια Κορέα στις 27 Φεβρουαρίου 2024.

Internet Twitch YouTube

YouTube: Λανσάρει τα δικά του emote – Θυμίζει αρκετά το Twitch

Το YouTube αρχίζει να λανσάρει τα δικά του προσαρμοσμένα emote τύπου Twitch, που ονομάζονται YouTube Emotes και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ενότητες σχολίων και κατά τη διάρκεια ζωντανών εκπομπών.

Internet featured Twitch

Twitch: Φέρνει το δικό του “κουμπί πανικού”

Το Twitch ανακοίνωσε ότι εφαρμόζει ένα νέο χαρακτηριστικό ασφαλείας, που ονομάζεται Shield Mode και προσφέρει ένα κλείδωμα έκτακτης ανάγκης στο stream του κάθε δημιουργού.

Internet Twitch

Streamer του Twitch έσπασε την πλάτη της σε live στο TwitchCon

Μια streamer του Twitch, η Adriana Chechik, με πάνω από 800,000 followers, υποστηρίζει ότι έσπασε την πλάτη της σε δύο σημεία όταν πήδηξε σε ένα foam pit σε Live του TwitchCon το Σάββατο.