Ubisoft: Είναι πολύ εντυπωσιασμένη από την επιτυχία του Pokemon Go

Η επιτυχία του Pokemon Go είναι αδιαμφισβήτητη και αυτό δεν έχει μείνει απαρατήρητο στον ανταγωνισμό μιας και η Ubisoft δηλώνει πολύ εντυπωσιασμένη από τα όσα κατάφερε η Nintendo.

Τη δήλωσε έκανε ο συνιδρυτής και CEO της Ubisoft, Yves Guillemot, κατά τη διάρκεια συνάντησης η οποία είχε να κάνει με τις πωλήσεις του πρώτου τετραμήνου. Εκεί του έγινε ερώτηση για την επιτυχία της Niantic Labs και του Pokemon Go.

Η είδηση όμως ήρθε όταν ο Guillemot ρωτήθηκε αν η Ubisoft σχεδιάζει κάτι ανάλογο με το Pokemon Go ή κάποιο game που θα χρησιμοποιεί επαυξημένη πραγματικότητα. Ο Guillemot απάντησε πως η Ubisoft ήδη εργάζεται σε προϊόν που χρησιμοποιεί επαυξημένη πραγματικότητα, συνέχισε όμως αναφέρονται ότι το εξελίσσουν εδώ και λίγο καιρό και δεν θα μοιάζει με το Pokemon Go σαν τύπος παιχνιδιού αλλά θα είναι κάτι διαφορετικό.

Ubisoft, Ubisoft: Είναι πολύ εντυπωσιασμένη από την επιτυχία του Pokemon Go

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Marik

Άσε μας ρε Ubisoft. Και τι θα κάνεις δηλαδή με την επαυξημένη πραγματικότητα? Θα βγάλεις κανένα Assassin’s να προσπαθείς να βρεις το θύμα σου μέσα από το GPS? Θεωρητικά όλα τα Open World όπως GTA κλπ θα μπορούσαν να το είχαν αυτό με το GPS. Να πρέπει ας πούμε να κλέψεις ένα όχημα στον πραγματικό κόσμο και μετά να προσπαθείς να ξεφύγεις από τους μπάτσους. Αν τα καταφέρεις θα σου δίνει λεφτά και νέα όπλα στο παιχνίδι! Σοβαρά τωρα όσες κινεζιες και να βγουν με την επαυξημένη πραγματικότητα δεν πρόκειται ποτέ από εδώ και πέρα να φτάσουν την δημοτικότητα που έγινε σε λίγες μέρες με τα Pokemon Go. Σημασία έχει πάντοτε η πρωτοπορία και η καινοτομία και αυτό έκανε η Niantic. Παρουσίασε έναν νέο τρόπο παιχνιδιού που δεν τον είχαμε ξαναδεί μέχρι τώρα χρησιμοποιώντας το πολύ δυνατό και αγαπητό από πολλούς franchise των Pokemon. Όσοι έπαιζαν τα παιχνίδια μικροί ή έβλεπαν την σειρά στην τηλεόραση είχαν εδώ και χρόνια το όνειρο να μπορούν να πιάνουν Pokemon και στον πραγματικό κόσμο. Και αυτό ακριβώς τους έδωσε η Niantic. Η πρωτοπορία είναι λοιπόν αυτή που μετράει και η Niantic είναι η πρωτοπόρος σε αυτό το είδος. Όπως δηλαδή η Apple το 2007… Συνέχεια »

thodoris

@Marik Δεν παρουσίασε καποιον τελείως νέο τρόπο παιχνιδιού. Η Niantic πριν από αυτό είχε το ingress, που ακόμα έχει εκατομμύρια χρήστες. Με βάση το ingress έχτισαν και το νέο παιχνίδι.

giorgosgek

@Marik Καλα εγω συμφωνω , αλλα μετα το πας αλλου και ξεφευγεις και ειναι και λιγο ανομοια. Η πρωτοποροι καποια στιγμη ξεπερνιουνται και εχουν ηδη ξεπεραστει , η Niantic απλα χρησιμοποιησε και υλοποιησε σωστα την ιδεα του AR και το κλειδι ηταν τα Pokemon , που ηταν δημοφιλη απο μονα τους , αμα ηταν με κατι αλλο θα πηγαινε απατο, αμα εφτιαχνε η Νiantic τα ποκεμον και με αυτο το παιχνιδι , τοτε ναι . Αλλα παλι δεν ξερεις , στο μελλον μπορει να βγει κατι αξιολογο που να το ξεπερασει και σε αυτο ελπιζουμε , ανταγωνισμο , να προχωρησει , μην κοιτας μονο την μια πλευρα, το οτι εβγαλε καποιος κατι πρωτος και πετυχε , δεν σημαινει οτι θα ειναι παντα ο καλυτερος, ολοι πεφτουν καποια στιγμη και ερχονται καλυτερα πραγματα. Παιχνιδια με γραφικαρες και ιστορια , κονσολες με δυνατοτητες, δεν μπορουμε να μεινουμε στα SNES . Υπηρχαν κονσολες , οταν μυτη το 94 ηταν πιο πρωτοποριακο απο τις κονσολες με τις κασετουλες αλλα αυτο που χρειαζοταν ηταν o crash ( Νiantic- Pokemon). Οπως και τωρα βλεπουμε να εχουν ξεπερασει την ποιοτητα του Iphone μεχρι και οι κινεζοι, ποιοτητα , υλικα , καμερες , αυτονομια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Ubisoft

Η Ubisoft διαγράφει τους ανενεργούς λογαριασμούς – Μπορεί να χάσετε τα παιχνίδια σας

Αν έχετε καιρό να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στη Ubisoft θα πρέπει να το κάνετε σύντομα για να μη χάσετε τα παιχνίδια σας.

Games Ubisoft

Far Cry 6: Παίξτε δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο σε Xbox, PlayStation και PC

Η Ubisoft σου προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσεις το Far Cry 6 αυτό το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της δωρεάν δοκιμής του παιχνιδιού.

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games featured Google Stadia Ubisoft

Google Stadia: Έτσι θα μεταφερθούν τα παιχνίδια της Ubisoft στον υπολογιστή σας

To Google Stadia τερματίζει τη λειτουργία του στις 18 Ιανουαρίου του 2023 και η Ubisoft δίνει στους χρήστες εκδόσεις PC των παιχνιδιών της που αγοράστηκαν στην πλατφόρμα.