Uncharted 4 και Dirt Rally 2 έρχονται στο PS Plus τον Απρίλιο

, Uncharted 4 και Dirt Rally 2 έρχονται στο PS Plus τον Απρίλιο

Ο Απρίλιος θα είναι ένας εξαιρετικός μήνας για τα μέλη του PS Plus μιας και η Sony ανακοίνωσε επίσημα τα Uncharted 4 και Dirt Rally 2 για την συνδρομητική πλατφόμα και θα είναι διαθέσιμα από 7 του μήνα.

Το πρώτο Uncharted κυκλοφόρησε 19 Νοεμβρίου 2007 στο PS3, ξεκινώντας μία από τις κορυφαίες σειρές παιχνιδιών στη σύγχρονη ιστορία του gaming. Τα δε επόμενα Uncharted ήταν ακόμα καλύτερα από το πρώτο, με αποκορύφωμα το Uncharted 4, για πολλούς το καλύτερο action adventure όλων των εποχών.

Το Dirt Rally 2 υπόσχεται την πιο ρεαλιστική εμπειρία rally και rallycross μέχρι τώρα. Το παιχνίδι περιλαμβάνει κλασικά και σύγχρονα αυτοκίνητα, έξι τοποθεσίες, καθώς και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross με φετινά αυτοκίνητα και οκτώ πίστες. Υπάρχει ποικιλία από events και πρωταθλήματα, τόσο σε single-player career campaign, όσο και σε online multiplayer.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νωντας

Κορυφαιες παιχνιδαρες να παιξουμε ολοι τωρα στην καραντινα!!!Μπραβο στην θεαρα σονυ!!Για αυτο σε γουσταρουμε για τις αποκλειστικες παιχνιδαρες σου!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.